SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karşılıklı Diyalogla..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, karşılıklı olarak diyalog içinde çalışma yapacaklarını belirttiler.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, beraberindeki daire müdürleri ile birlikte MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti. Ziyarete çok sayıda oda başkanı da katıldı. MESOB Başkanı Şevket Keskin ziyarette yaptığı konuşmada, "Camiamıza hoş geldiniz. Esnaf ve maliye iç içe çalışan iki kurumdur. Et ile tırnak gibidir. Birlik ve beraberlik içinde olunması gerekiyor. Her şeyin diyalogla çözülmesi gerekmektedir. Bu inceliği de siz gösterdiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Çok iyi bir uyum içinde çalışacağımıza ben inanıyorum. Esnafla iç içe çalışacağınıza ben yürekten inanıyorum" dedi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ise, "1 Ağustos itibariyle Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanmam dolayısı ile esnaf adına göstermiş olduğunuz ilgi ve nezaket nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma sürecinde odalarımızla ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Nitekim, teşekkürümüzü de tüm daire müdürlerimizle beraber yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte diyalogun son derece geliştirilmesini arzu ediyoruz. Bu şekilde çalışmayı ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız