SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karşıyaka Maçı Finansmanı Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Karşıyaka deplasmanı için 20 bin YTL'lik finansmanın sağlandığı belirtilirken, Valilik kampanyasında toplanan paradan kulübe aktarılan paranın 286 bin YTL'ye ulaştığı da açıklandı.

BASIN TOPLANTISI..
Başkan Vekili Nadir Alataş, Basın Sözcüsü Serkan Birer, Genel Kaptan Özcan Kayhan ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı, Palancı Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Vekili Nadir Alataş, taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini ifade ederek, "Başarımızı kalan 6 maç sonunda şampiyonlukla süsleyeceğiz" dedi.

Altaş, Karşıyaka deplasman masraflarını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Mağaza Ofis'in karşılayacağını da sözlerine ekledi. Kulübün internet sitesinde Karşıyaka deplasmanı için kooperatif başkanı Ali Evren'den 5 bin YTL, Mağaza Ofis şirketinden de 15 bin YTL yardım sözü geldiği açıklandı.

Basın Sözcüsü Serkan Birer de, Eskişehirspor mağlubiyetini Uşakspor galibiyetiyle telafi ettiklerini söyledi. Bu arada Malatyaspor Kulübü'nün İzmir deplasmanı için Birleşik Taraftarlar Derneği'ne bir veya iki otobüs tahsis edeceği kaydedildi.

PARTİ ZİYARETLERİ..
Malatyaspor'un yönetim kadrosunun yeni projesi olarak sunulan, siyasi partilerden aday olacakların kulübe üye olmaları ve destek sağlamalarına ilişkin projeye destek doğrultusunda; Salı günü AKP, CHP ve MHP'yi ziyaret eden bir grup yönetici, Çarşamba günü de ANAP İl Başkanı Soner Gökçe, DSP İl Başkanı İbrahim Demirhan, DYP İl Başkanı Mehmet Özden ve Saadet Partisi il başkanı Mehmet Kaya Asiltürk'ü ziyaret ederek destek istediler, olumlu söz aldılar. Bu ziyaretlerde de parti il başkanlarına adları yazılı formalar ve Malatyaspor hediyelik eşyaları verildi.

VALİLİK AÇIKLAMASI..
Bu arada, Malatyaspor'a destek amacıyla başlatılan yardım kampanyasına ilişkin olarak Valilikten bugün yapılan açıklamada da, "Süper lig mücadelesi veren Malatyaspor Kulübüne maddi destek vermek amacıyla Valiliğimizce başlatılan " Malatyaspor Yardım Kampanyası" hesabında biriken yardımlardan 50.000 YTL 10.04.2007 tarihinde Malatyaspor Kulübüne aktarılmıştır. Bu miktarla birlikte bu güne kadar Malatyaspora yapılan yardım miktarı 286.000 YTL olmuştur. Kamoyunun bilgisine sunulur."denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız