SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kart Danışma Merkezi Kapalı Çarşı'ya

0
Güncellendi - 2016-01-26 17:20:36
Kart Danışma Merkezi Kapalı Çarşı'ya
A- A+ PAYLAŞ

MOTAŞ, “Kart Danışma Merkezi”ni İnönü Kapalı Çarşı’ya taşıdı.

MOTAŞ “Kart Danışma Merkezi”nde akıllı kart basımı, vize işlemleri, kayıp-kırık kart işlemleri, sistem üzerinden raporlama, akıllı kartlarla ilgili şikâyetlere bu merkezden çözüm üretiyor.

Yolculara daha erişilebilir ve daha rahat bir ortamda hizmet verebilmek için “Kart Danışma Merkezi”ni taşıyan MOTAŞ AŞ’den yapılan açıklamada; “Müşteri memnuniyetine büyük önem veren şirketimiz, hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Kart Danışma Merkezimizi İnönü Kapalı Çarşısı içine taşıdı. Daha önce hizmet verdiğimiz Valilik Binası yanındaki “Kart Danışma Merkezi”miz cadde üzeri olduğundan, işlem yaptırmak için bekleyen vatandaşlarımızın soğuk ve sıcak havalarda korunacakları bir alan olmadığı gibi böyle bir alanı oluşturacak fiziki ortam da yoktu. Şehrimizin yaya yoğunluğunun en fazla olduğu bir noktada hizmet veriyorduk. Dolayısıyla hizmet üretirken değerli yolcularımızın çeşitli sıkıntıları ve mağduriyetleri söz konusu oluyordu. Bu sıkıntıları ve mağduriyetleri ortadan kaldırmak için hizmet noktamızı daha ferah ve mevsim şartlarına uygun kapalı alana sahip, ulaşılabilir, kapalı çarşı içerisinde doğu kapısı girişi alt katına taşıdık. Bu noktayı seçerken engelli müşterilerimizin de rahat ulaşabilecekleri bir mekân olmasına özen gösterdik” şeklinde ifade edildi.

Yolcular numaratör alacak

MOTAŞ AŞ’den yapılan açıklamada; “Yeni taşındığımız merkezde banka sistemi gibi numaratörden sıra alarak kart işlemlerini rahat bir ortamda yapılabileceklerdir. Kart Danışma Merkezi’nde daha önce başvurudan sonra iki gün içerisinde yapılan baskı işlemleri kısa bir işlemden sonra hemen verilecektir. Bu merkezde akıllı kart basımı, vize işlemleri, kayıp-kırık kart işlemleri, sistem üzerinden raporlama, akıllı kartlarla ilgili şikâyetler alınarak sonuçlandırılacaktır. Ayrıca bayilerimiz tüm bakiye dolum ve kart-bilet teminlerini de bu merkezden yapabilecekler” denildi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız