SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kartal:'' Kazanmak İstiyorduk, Olmadı''...!

A- A+ PAYLAŞ

Maçtan sonra açıklama yapan Malyatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, centilmence bir mücadele olduğunu belirterek, "Kazanmak için gelmiştik. Karşıyaka takımı da 3 puan için mücadele etti. Gerçekten son derece iyi bir mücadele vardı. Biz ilk 2 takım arasına girmek için, Karşıyaka da ilk 6'ya kalabilmek için çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Karşılıklı pozisyonlar vardı. Her iki takım centilmence mücadele etti. Biz de kazanmayı istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Gençlerbirliği Oftaşspor maçına bakıyoruz. İlk 2'ye girerek Süper Lig'e çıkma arzusundayız" diye konuştu.

Malatyasporlu Aydın Kuzu ise, İzmir'e kazanmak için geldiklerini belirterek, "Ancak olmadı. Çok iyi bir mücadele oldu. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak, bunun için gereken mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Bu arada, karşılaşmayı izleyenler arasında Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Berktaş'ta vardı... Ayrıca, Berktaş'ın davetlisi olarak, MHK Başkanvekili Mevlüt Güzel ile Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Ender Alkoçlar da maçı izleyenler arasındaydı...

Maç sırasında Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'ın zaman zaman sinirli hareketlerde bulunmasına Metehan Berktaş'ın müdahale ettiği gözlendi...Maçın ilkyarısı sona ermeden de Metehan Berktaş, Başkan Karadağ'a sinirlenerek stadı terk etti...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız