SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kartal Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Kalp yetmezliği sonucu Çarşamba günü vefat eden işadamı Bedri Kartal'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Demir, Hasan ve Muhteşem Kartal ile merhum eczacı Firdevs Kartal'ın babaları olan 86 yaşındaki Bedri Kartal, bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü evinde vefat etmişti.

Kartal'ın cenaze törenine; ailesi ve yakınları, Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESKKK Başkanı Ali Evren, Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu Malatya'daki bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bedri Kartal'ın cenazesi, 1992 yılında 43 yaşında iken vefat eden kızı Eczacı Firdevs Kartal'ın mezarı yakınına defnedildi.

Bedri Kartal, 2006 yılında katıldığı bir düğünde maganda kurşununa kurban giden üniversite öğrencisi Begüm Kartal'ın dedesiydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız