SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kartal

A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 24 Haziran 2011    
Yönetmen : Kevin MacDonald   
Oyuncular : Channing Tatum , Jamie Bell , Donald Sutherland , Mark Strong   
Senaryo : Rosemary Sutcliff, Jeremy Brock   
Yapımcı : Duncan Kenworthy   
Müzik : Atli Örvarsson   
Görüntü yön. : Anthony Dod Mantle   
Tür : Macera , Dram   
Süre : 114 dk.   
Yapım yılı : 2011   
Ülke : ABD / İngiltere   
Dağıtıcı : Tiglon
 
2. yüzyıl Britanya'sında, köle ve efendi konumundaki iki adam, sadakat ve ihanet, dostluk ve nefret, kahramanlık ve madrabazlığın sınırlarında gezinecekleri tehlikeli bir görevi gerçekleştirmek üzere bilinen dünyanın ötesinde heyecanlı ve destansı bir maceraya atılırlar. 
Resmi web sitesi : http://focusfeatures.com/the_eagle 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız