SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kartal:''Herşeyin Farkındayım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de ele geçirdikleri fırsatları değerlendiremediklerini belirtti.

KARTAL'IN DEĞERLENDİRMESİ..
Kartal şöyle konuştu:

“Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da maçın hemen başında hiç beklemediğimiz, anlamadığımız bir şekilde, anlamsız bir gol yedik. Bir anda oyuncular demoralize olur gibi oldular. Ama daha sonra toparlanarak, 10. dakikadan sonra bir 20-25 dakika iyi bir tempo yaptık. Orada da golü bulduk.

Orduspor, tamamen kontrollü oynayan, mücadele eden bu ligin iyi takımlarından biri. Son dört haftadır kaybetmeyen bir Orduspor’a karşı oynadık. Son üç haftadır devamlı kaybeden, irtifa kaybeden bir Malatyaspor olarak Orduspor’un karşısına çıktık. 1-0’dan sonra 2-1 öne geçip maçı kazanmamız çok anlamlıydı. Çünkü bugünkü maç, iyi futboldan ziyade alınacak üç puan bizim için çok önemliydi.”

Kartal, maçın ikinci yarısı oyunun akışına ve gidişine göre oyuncu değişiklikleri yaptığını söyledi. Değişiklikleri “maçı kazanma adına hamleler yaptım” diyerek açıklayan Kartal, Malatya öne geçtikten sonra Ordu’nun üç forvete döndüğünü, kendilerinin ise skoru korumak için mücadele ettiklerini anlattı.

Kartal, oyuncularında bazen neden panik havası görüldüğünün sorulması üzerine “Üç haftadır kaybeden bir takımdık. Ayrıca bazı oyuncular ilk defa onbirde şans buldular. Kolay değil.. Böylesine çok önemli bir maçta ilk 11'de sahaya çıkmak. 2-1 öne geçiyorsunuz, böyle bir galibiyete ihtiyacımız olduğunu herkes biliyor. Takımın kendine olan özgüveninin artması için bu tür panikler normaldir.” şeklinde konuştu.

Kartal “Geldiğimde, kalan dört haftayı minimum kayıpla atlatmak zorundayız, demiştim. Eksiklerimizi görüyorum. Ben ve arkadaşlarım her gün ne olduğunu tespit ediyoruz. Ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kalan üç maçı da minimum kayıpla atlatmak ve ikinci yarı herkesin beklediği, herkesin istediği, zevkle izleyeceği, savaşacağı bir Malatyaspor yaratacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben ne olduğununun farkındayım, herşeyi de görüyorum.” dedi.

İLDİZ'İN AÇIKLAMASI..
Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de, maç sonrası yaptığı açıklamada puan almayı hak ettiklerini ama gol sayısını arttıramayınca sahadan yenik ayrıldıklarını söyledi.

İldiz şunları söyledi:

“Beklendiği mücadeleli bir müsabaka oldu. Özellikle maçın ilk yarısında gerçekten önemli fırsatlar yakaladık. 1-0’dan sonra skora netleştirebilirdik. Aslında geneline bakacak olursak fena oynamadık ama maalesef birden fazla gol atamadık ve diğer pozisyonları değerlendiremedik.

Malatyaspor kendi sahasında kazanmak istiyordu. Maalesef ölü toptan bir gol yedik. Bana göre en azından bir puanı hak etmiştik. Ama futbol bu. Malatyaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Ayrıca sevgili Malatyalılara, Malatyasporlulara şahsıma olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız