SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kartım Kullanılmış!'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran vatandaş, kredi kartı ile alışveriş yapıldığına dair bankadan not geldiğinde kartının cebinde olmadığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu.

43 yaşındaki M.B., cep telefonuna kredi kartını aldığı bankanın müşteri hizmetlerinden, bir ayakkabı mağazasından adına düzenlenmiş kartla 500 liralık alışveriş yapıldığı notu gelince, cebini kontrol ettiğini ve kartının olmadığını fark ettiğini bildirdi. M.B., kartını kullanan kişinin yanı sıra bu kişinin alışveriş yaptığı işyerinden şikayetçi olduğunu söylerken, polis araştırmaya başladı.

Öte yandan savcılığa başvuran 55 yaşındaki M.Ş., 35 yaşındaki M.B.’ye ait bir işyerinin kendisi adına icra takibi başlattığını ve maaşına haciz geldiğini, kendisinin bu işyerinden alışveriş yapmadığı gibi senet üzerindeki imza ve adresin de kendisine ait olmadığını öne sürerek şikayetçi oldu. Polisin ifadesini aldığı işyeri sahibi suçlamayı kabul etmezken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız