SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasa Hırsızları Tutuklandı..

A- A+ PAYLAŞ

Bir işyerinden çelik kasa hırsızlığı olayına karıştıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Malatya'da 23 Mayıs 2009 tarihinde Yeni Sanayi Sitesi'nde M.Ö. adlı şahısın işyerinin duvarını delerek çelik kasa hırsızlığı olayı karıştıkları ve çelik kasa içerisindeki 3-4 bin TL para, çek, 1 adet bilgisayar kamerası, 1 adet yazıcı, 2 adet cep telefonu çaldıkları iddia edilen E.T., E.C., F.Ç., ve K.K. adlı şahıslar Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yakalandılar.

Yakalanan şahıslardan E.C.'nin toplam 11 adet, F.Ç.'nin toplam 18 adet ve K.K. isimli şahsın ise çeşitli suçlardan toplam 13 adet sabıka kaydının bulunduğu tespit edildi.
"İşyeri duvarını delmek suretiyle çelik para kasasından hırsızlık" suçundan Malatya Adliyesi'ne çıkartılan şüphelilerden E.T. ve K.K. adlı şahıslar serbest kalırken, E.C. ve F.Ç. adlı şahıslar ise, mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız