SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasa Hırsızlarına Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:04
Kasa Hırsızlarına Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir işyerine girerek para kasasını çalarak boş araziye gömen 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelilerden birisinin 13 ev hırsızlığı olayına karıştığı tespit edildi. 

Malatya’da işyerinden para kasası çalınması ve 3 ayrı eve girilerek hırsızlık yapılması olayını soruşturan Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, şüpheliler E.K., B.B. ve F.D. adlı şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin işyerinden çalarak bir araca yükleyip boş bir araziye götürerek toprağa gömdüğü para kasası ise, saklandığı yerden çıkartıldı. Para kasasında önemli ölçüde para olmadığı öğrenildi. Aynı şüphelilerin 3 ayrı eve girerek hırsızlık yaptıkları da tespit edildi.

Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden E.K. adli kontrol ile serbest bırakılırken, B.B. ve F.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 EVDE HIRSIZLIK YAPMIŞ

Tutuklanan şüphelilerden B.B.’nin 27-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Malatya’da 13 ayrı eve kapı kilitlerini kırarak içeri girip hırsızlık yaptığı tespit edildi. B.B., hakkında bu hırsızlık olayları nedeniyle de tutuklama kararı verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız