SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasaya 100 Bin Dolar

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Yeni Malatyaspor'da sevinç ve mutluluk yaşanırken, Fenerbahçeliler, maç sonrasında tek kelime konuşmaktan kaçındı. Fenerliler takım otobüsünde lahmacun yediler.

MAÇ SONRASI DEĞERLENDİRMELER.....
Yeni Malatyaspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Malatya’mıza bu coşkuyu yaşattığımız çok mutluyuz. Fenerbahçe’yi yenmek Malatya için büyük bir olay. Eski özlemleri biraz olsun tattırdıysak ne mutlu bize. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Valimize, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şuanda gördüğünüz takımın hepsi yeni. Yeni Malatyaspor'da her şey güzel olacak" dedi.

YENİ MALATYASPOR'LU FUTBOLCULAR ÇOK MUTLU
Fenerbahçe’ye 2. golü atan Yeni Malatyaspor'lu Cem Çetin, "Bu maça takım olarak çok iyi hazırlanmıştık. kötü zeminde çok iyi mücadele ettik ve çok iyi futbol sergiledik. Malatya halkına armağan olsun. Kariyerimin en güzel o golü oldu. Böyle bir golü atmaktan çok mutluyuz. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Hocamızın dediklerini yaptık. Bu galibiyetten sonra, İkinci yarıya iyi başlayacağız. Bu maçın devamı gelecek. Taraftarımızın hep böyle olmasını istiyoruz. Bizim takımımız iyi bir takım. Daha kuvvetli ve bir birimizi tamamlıyoruz. Soyunma odasında çok büyük bir mutluluk vardı" dedi.

Yeni Malatyaspor'lu orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, " Türkiye'nin büyük takımlarından birisiyle oynadık ve galip geldik. Takım olarak ikinci yarıya iyi başlayacağız. Arkadaşlık daha çok önalana çıktı ve kazanmayı daha çok istedik. Soyunma odasında çok mutlu olduk ve duygusal bir biçimde ağlayanlar oldu. bu galibiyeti, takıma emeği olan herkese armağan ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

Yeni Malatya Spor lu forvet oyuncusu Hüseyin Kartal'da, "Çok çalıştık. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Biz iyi mücadele ettik ve çok iyi konsantre olduk. Daha da farklı Fenerbahçe'yi yenebilirdik. Bizim için 2/1'de iyi bir skor. Gençlerbirliği’nde de 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz.

YENİ MALATYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ; "İYİ BİR MÜCADELE OLDU"
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Vedat İnceefe, "Malatya'ya geldiğim günden beri ilk defa iyi bir 90 dakika çıkarttık. Buradan futbolcu arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Saha koşulları Fenerbahçe'nin istediği gibi değildi. Sahada durmak biraz zordu ama , biz ayakta kalmayı başardık. Bununla beraber galip gelmeyi de başardık" dedi.

Yeni Malatyaspor'un kalecisi Mesut Balkan, "Biz maça çıkarken arkadaşlarımızla konuştuğumuz, 'Bu maça zevk almaya çıkacağız' dedik. 'Fenerbahçe ile oynamanın keyfini yaşayacağız' diye çıktık. Sonuçta galibiyetle çıkınca şehrimize de sevinç yaşattığımızı düşünüyorum. Bizim için çok keyifli bir akşam oldu" ifadelerini kaydetti.

100 BİN DOLARLIK KAZANÇ..
Kupa statüsü gereği, Yeni Malatya Spor galip geldiği için 100 bin dolar para kazandı.

FENERLİLER TAKIM OTOBÜSÜNDE LAHMACUN YEDİ
Maç sonrasında Fenerbahçeli hiç bir futbolcu uzatılan mikrofonlara konuşmadı. Özellikle basın mensuplarını görüntü almasını engellenmesi için özel güvenlik görevlileri basın mensuplarını önüne set çektirildi. Üzgün bir vaziyette takım otobüsüne binen Fenerbahçeli futbolcuların otobüsün bindikten sonra lahmacun yedikleri görüldü. Basın mensuplarının görüntü aldığını hisseden Fenerbahçeli futbolcular, daha sonra perdeleri kapattılar.

AYKUT KOCAMAN KONUŞMADI
Maç sonrasında basın toplantı odasına gitmeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım otobüsüne de binerken mikrofonlara konuşmadı. Yaklaşık 45 dakika kimseyi içeri almadan odasında bekleyen sarı lacivertli ekibin teknik direktörü, dışarı çıkınca basın mensuplarının istifa edip etmediği yönündeki sorularını yanıtsız bıraktı. Stat önünde bekleyen takım otobüsü, Kocaman’ın binmesiyle stattan ayrıldı. Kocaman'ın takım otobüsü içerisinde çok üzgün ve düşünceli olduğu görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız