SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasayı Attılar Ama Kaçamadılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:37
Kasayı Attılar Ama Kaçamadılar
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da, bir ikametten içerisinde para ve altın bulunan çelik kasayı alan 2 hırsız, adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, 1 gün önce Fatih Mahallesi, Sakarya Caddesi, Beri Köprüsü yakınlarında Mehmet Kaya’ya ait evin çelik kapısının göbeğini patlatan hırsızlar, içerisinde 1 kilodan fazla altın ile 10 bin TL para olduğu öğrenilen çelik kasayı aldı. Çelik kasanın üzerine örtü seren şahıslar daha sonra çelik kasayı ikametten çıkararak bir otomobile yükledi. O esnada hırsızları fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri inceleme ve çalışma başlattı. Polis ekipleri şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama başlattı. Adıyaman - Malatya karayolunda hırsızlara yönelik uygulama yapan polis ekipleri, çelik kasa çalan otomobili fark edince, şahısların peşine takıldı. Adıyaman’dan, Malatya istikametine kaçan şahısları polis ekipleri yaklaşık 30 kilometre boyunca kovalayarak yakalamaya çalıştı. Zanlılar polis ekiplerinin peşlerini bırakmayacağını anlayınca altın ve para yüklü çelik kasayı yol ortasına bırakarak kaçtı. Kaçan 3 şahıstan R.Ö. ile R.Ş., polis ekipleri tarafından yakalanarak polis merkezine getirildi. Gözaltında olan şahıslar, emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız