SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaşı Gözü İçin Değil.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:58
A- A+ PAYLAŞ

TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hatunsuyu Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Hatunsuyu Mahallesi’nin sorunlarının dile getirildiği toplantıda, yerel hizmetlerin önemine dikkat çekildi.

Hatunsuyu Mahallesi’nde bulunan Battalgazi Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan toplantıya, TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Burada ilk olarak konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, sürekli vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, “Biz AK Parti il teşkilatı genelde,  özelde de ilçe teşkilatı olarak, sürekli mahalle başkanlarımızla mutat toplantılarımızı yapıyoruz. Mahallelerimizle ilgili sorunlarımızı, mahalle başkanlarımızla paylaşarak, daha sonra belediye başkanımıza ileterek, sorunları çözme yoluna gitmekteyiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, 102 mahallenin sorunlarını çözeceklerini belirterek, “Milletvekilimizin Hatunsuyu’ndaki su ile ilgili sorunları, dolayısıyla sorunları bire bir çözme yolunda sizlere geldik. Bizim görevimiz vatandaşımızın ayağına giderek hizmet etmektir. Şunu belirtmek isterim ki, bütün iş makinaları da olmak üzere her türlü tedbir alınmıştır. Önümüzdeki süreç içerisinde gerek Hatunsuyu, Hanımınçiftliği, Orduzu, Hasırcılar, Eskimalatya, Yaygın, Beydağı ve 102 mahallemizde alt yapı sorunlarını halledeceğiz. Bunları tarif ederken, 19. yüzyılın belediyeciliği olarak tarif ediyoruz. Tüm sorunlarımız hakkında ben  tüm birimlerimize talimat verdim. Onlarda bu konuda ön hazırlıkları yapıyorlar. Önümüzdeki dönemde bizim uhdemizde olan kısımlar, bizim yetkili arkadaşlarımız tarafından belirlenecek, büyükşehir uhdesinde olan sorunlarımızı bizler oralara ileteceğiz. Önemli olan fikir ve düşünce birliği içerisinde bu memleketimize hizmet etmektir” diye konuştu.

TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’de, milletin taleplerine cevap vermek gerektiğini belirterek, “1994’de büyükşehir İstanbul'da aldık. 2015 halen devam etmekteyiz. Devam edebilmemiz içinde milletin taleplerine cevap vermemiz gerekiyor. Çünkü belediyecilik ideolojik yaklaşımlarla oy verilen yer değil, belki genel seçimler ideolojik bir beklentiyle verilebilir ama, yerel seçimler birebir hizmet endekslidir. Yerelde yol, mezarlık, toplu taşıma, sağlık hizmetleri, her alanda bir hizmet istiyor. Vatandaş, AK Parti’ye oy veriyorsa, kaşına gözüne meraklı olduğu için değil. AK Parti milletin derdiyle dertlenerek milletin talepleri noktasında sorunları çözdüğü için oy vermekteler. Vatandaşların ve mahallenin sorunlarını aldıktan sonra ilerleyen günlerde yine gelip bu sorunları çözme noktasında, çalışmalara başlamak gerekir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız