SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasımpaşa- EYMS 4'üncü Haftanın Son Maçı

0
Güncellendi - 2017-09-04 21:44:06
Kasımpaşa- EYMS 4'üncü Haftanın Son Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 4’üncü haftasında heyecan 9 Eylül’de başlayıp, 11 Eylül’de oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Ligin flaş ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, 4’ncü haftada deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa ile 11 Eylül Pazartesi günü karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’e verilen milli takım arası 9 Eylül’de oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Ligde 4’üncü hafta karşılaşmaları 9, 10, 11 Eylül’de oynanacak. Ligde geride kalan 3 hafta sonunda 4 puan toplayan ve 10’uncu sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 4’üncü haftasında Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 11 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma 20.00’de başlayacak.

Süper Ligin 4’üncü haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

9 Eylül Cumartesi

17.00 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı Kardemir Karabükspor-Beşiktaş

17.00 Yeni 4 Eylül Stadı Demir Grup Sivasspor-Kayserispor

20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Atiker Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor (Ev sahibi takım seyircisiz)

20.00 Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerbahçe-Medipol Başakşehir

10 Eylül Pazar

17.00 Osmanlı Stadı Osmanlıspor Futbol Kulübü-Göztepe

17.00 Şenol Güneş Spor Kompleksi Trabzonspor-Gençlerbirliği

20.00 Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Bursaspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor

20.00 Antalya Stadyumu Antalyaspor-Galatasaray

11 Eylül Pazartesi

20.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Kazanırsak ligde daha iyi yerlere gelebiliriz, kaybedersek şehir kaosu seviyor ve kaosla beslenenlere fırsat gelmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla