SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, 89. Dakika Golüyle Yıkıldı: 3-2

0
Güncellendi - 2017-09-12 04:47:15
EYMS, 89. Dakika Golüyle Yıkıldı: 3-2
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi Kasımpaşa'nın 3-2 galibiyetiyle sona ererken, ev sahibi takımın 2 topu da direkten döndü.

Kasımpaşa, galibiyete 89. dakikada serbest vuruştan Markus Neumayr'ın golüyle ulaşırken, EYMS'nin gollerini 10. dakikada Eren Tozlu ve 73. dakikada penaltıdan Aytaç Kara kaydettiler.

Karşılaşmanın kadroları  ve notlar şöyle:

STAD: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Bursa), Ali Saygın Ögel (Bursa), Osman Gökhan Bilir (Denizli), 4. Hakem Yiğit Aslan (İzmir),

KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka (Dk. 77 Mensah), Neumayr, Murillo (Dk. 77 Hasan Bilal), Trezeguet, Eduok (Dk. 68 Rangel),

YEDEKLER: Eray, Kadem Burak, Omeruo, Abdullah, Ahmed, Mert, Burak

ANTRENÖR: Murat Duman

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Chebake, Yalçın Ayhan, Mina, Cissokho, Aytaç Kara, Azubuike, Dia (Dk. 63 Turgut Doğan Şahin), Barazite (Dk. 86 Pereira), Eren Tozlu (Dk. 76 Dening), Boutaib

YEDEKLER: Farnolle, Murat, Sadık, Murat, Batuhan, Buğra, Diallo

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 3 Murillo, Dk. 49 Trezeguet, Dk. 89 Neumayr (Kasımpaşa), Dk. 10 Eren Tozlu, Dk. 73 Aytaç Kara (Penaltıdan) (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 42 Popov, Dk. 52 Pavelka, Dk. 90+5 Neumayr (Kasımpaşa), Dk. 88 Chebake, Aytaç Kara (Maç bitiminde) (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 2: Kasımpaşa atağı Trezeguet ile soldan gelişti. Ortalanan topa 6 pasta John Murillo kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0

Dakika 10: Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ile beraberliği sağladı. Cissokho'nun soldan ortaladığı topla cezaalanında buluşan Eren Toplu kafayı vurdu ve beraberlik golünü attı:1-1

Dakika 38: Kasımpaşa atağını defans cezaalanının sol ön çaprazında faulle durdurdu. Kazanılan serbest vuruşu Markus Neumayr kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda barajı aşan top kale direğinden oyun alanına döndü, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 45: Azubuike'nin cezaalanı dışından kaleye gönderdiği topu kaleci Ramazan almayı başardı.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

Dakika 49: Kasımpaşa'nın ikinci yarının başından itibaren kurduğu üstünlük gol getirdi. Soldan cezaalanına ortalanan topu kontrol eden Samuel Eduok, uygun durumdaki Trezeguet'e pas çıkardı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda, Kaleci Ertaç'ın uzanmasına rağmen yetişemediği top direğe çarpıp ağlara gitti: 2-1

Dakika 57: Khalid Boutaib'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.

Dakika 62: Trezeguet'nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.

Dakika 66: Azubuike’nin pasında Barazite, ceza sahası dışından bekletmeden vurdu kaleci Ramazan uzandı ve topu kontrol etti.

Dakika 67: Turgut Doğan Şahin’in soldan ortasında top Eren’in arkasında kaldı. Eren geriden gelen Azubuike’ye pasını aktardı. Azubuike’nin ceza sahası dışından şutunda top, farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 68: Chebake sağdan topu taşıdı ve Khalid’e aktardı. Khalid kaleyi yoklamak istedi ancak Kasımpaşa defansı araya girince tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 72: Yeni Malatyaspor atağı soldan Turgut Doğan Şahin'le başladı. Bu futbolcunun pasıyla Barazite cezaalanına girdi ve Veysel Sarı'nın müdahalesiyle kendini yerde buldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 73: Penaltı vuruşunu Aytaç kullandı ve kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu:2-2

Dakika 74: Trezeguet, topu soldan taşıdı ve şutunu çekti. Yalçın Ayhan kafasıyla topun kaleye gitmesini önledi.

Dakika 77: Aly Cissokho’nun soldan pasında Boutaib topa dokunamadı, Kasımpaşa defansı topu uzaklaştırmayı başardı.

Dakika:

Dakika 82: Trezeguet'nin pasıyla kale ağzında boş durumda topla buluşan Bernard Mensah'ın vuruşunda top üst kale direğinden oyun alanına döndü. Kasımpaşa mutlak bir golü kaçırmış oldu.

Dakika 89: Kasımpaşa'nın cezaalanı önünde Hasan Bilal'e, Chebake'nin müdahalesiyle kazandığı serbest vuruşu Markus Neumayr kullandı ve topu direkt kaleye gönderdi: 3-2

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Barazite sorumluluk almıyor, kanatlar zayıf kalıyor ve takım savunması sert değil. Orta saha ve savunma oyuncuları daha sert olmalı. Sadece Azubike'yi izliyorlar. O tek başına her yere koşuyor. Azubike ise 3 senedir kaleye şut çekiyor. Genelde çok uzaklara gidiyor. Antreman sonrası uzaktan şut çalışsa 3 sene sonunda kaleyi tutturabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu hafta istanbulda malatyaya takımı desdeklemeye geliyorum inşallah telafi edeceğiz bursayı eli boş göndereceğiz haydi malatyalılar stadı tam kapasite dolduralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat yavuz (6 yıl önce)
    Hoca gelmeden transfer yapan çok bilmişler neredeler alınan futbolcuların çoğunu ertuğrul hoca istemedi birileri iyi yolunu buldu Malatya spordan bu takım ligi son 3 de bitirir kaleci Yok defans yol geçen hanı orta saha yetersiz yedek diyeceğin santrorun yok ama çok güzel demeçler veren baba Başkan var ali ravcı çok aramışım mı Arjantinli yıldızı kimi menejerler ve kulüp için birileri yedileri Malatya'yı baksana Göztepe fb ts gibi takımlardan puan aldı ligin en kötüsü Osmanlı bizde onu yendik Bursa'da bizi yener ertuğrul hoca gider ama esas sorumlular başka hoca getirip devam edererler
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (6 yıl önce)
    Süper lige yeni çıkmış bir takıma süre vermek lazım. Bırakalım her kes işini yapsın. Bu takım yeni oyunculardan kuruldu ve zamana ihtiyacı var. Eleştirme hakkımız tabi ki var ama destek vererek takımımıza sahip çıkmalı ve takımımızla birlikte yürümeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    ertuğrul hoca süper lig in en iyi teknik direktörlerinden bir tanesi . malatya mıza karizma katıyor. takım daha iyi olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tifliste bir Malatyalı (6 yıl önce)
    Arkadaşlar , bu takımın iki kez 1.ligden düşmesine şahit oldum. Takım da eksikler var , yaşlı ve yeni .Ama olsun Bu saatten sonra kenetlenmekten başka bir şey düşmez bize. İnanın ! onlarda inanacaktır. Hedef düşmemekse bu kadro yeter. gereksiz yorum camiayı ve takımı yıpratır. Dün niye türbinleri dolduramadık ?? onu sorgulayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Adilin kafasına göre topçu alması bu sene dusmemize sebep olacak. Takımı mahfetmis. Milyonlar çöpe atılmış. Ya da cebe. Yazık günah. Biri de çıkıp hesap sormuyor. Bu çarkın siyasi ayağı da var. 3 aydir yazıyorum. Saçma sapan transferler yapıldi. Bu takım 10 sene kendine gelemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    ben irfan buzun bu takımı derleyip toplayacağını düşünenlerdenim. takıma şekil vereceğini düşünenlerdenim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış düşünüyorsun.Birlik ve beraberliği bozmaya çalışma.Yeni kurulmuş bir takım ve yavaş yavaş oturuyor.Daha iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    değerli okurlar ve yorum yazan arkadaşlar. Bu platformda herkes ne hikmetse kendini teknik direktör zannediyor. şu asla unutmayın. Ertuğrul Sağlam en sizin kadar bu işe vakıf bir adamdır. iyi ve kötü yönlerini tartışabilirsiniz fakat bunun ne takıma nede size bir faydası olur. sizin burada yaptığınız yada yapacağınız yorumlardan ne hoca gönderilir nede başka hoca gelir. EVET TAKIM BUGÜN GERÇEKTEN KÖTÜYDÜ. MİNA - ERTAÇ - DİA- KHALİD... SAYABİLİRİZ . Ancak şunuda unutmamak gerekir ki şu anda takımda oynayan 11 futbolcudan sadece 2 tanesi geçen sene beraber oynamış. çok yeni bir takım. oyunculara bireysel bakıldığında kadro kalitesi bence diğer takımlar ile çok rahat baş edebilecek güçlükte. çok kötü durumda değiliz. 4 maç 4 puan iyi değil evet ama kötü de değil. Burada bizlere düşen en büyük görev cumartesi oynanacak olan Bursa maçında tribünleri olabildiğince doldurmak ve takımımızı sonuç ne olur sa olsun desteklemek. oyunculara istediğimiz kadar kötü desek bile transfer kapandı. ne alabiliriz nede gönderebiliriz. Elimizde ki oyuncuları en iyi şartlarda değerlendirip başarı sağlamak için takımımıza olabildiğince destek olmamız şart. UNUTMAYALIM. TEK BİR MALATYA SPOR VAR BAŞKA DA YOK. CUMARTESİ STAT DA GÖRÜŞMEK ÜZERE....
    0
    0
    Yanıtla
  • nuri44 (6 yıl önce)
    maşaallah hepiniz iyi bir teknik direktör bu ligde fenerbahçede var kemikleşmiş takımlar var nerdeler puan durumuna bir bakın arkadaşlar eleştirilerinizde biraz daha yapıcı olun takım buraya kadar gelmiş sahip çıkın teknik direktörlük yapmayın yazıktır buralara ne zorlukla gelmiş bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Aly sissoko ilerde cok etkili ama nedense geride oynatiyor hoca. Yüz defa dedik sisssokoyu ileri beke al arkasına adam koyun diye. Dinlemiyorlar. Barezite i neden çıkarıyon. Barezite in varlığı yeter. Defansın hataları ortada. Arturo mina çok hata yaptı. Hoca takımı oynatamıyor bence. İrfan buz gelsin. Kadro kötü deil. Hoca oynatamıyor. Takım yaş ort. Yüksek yoruluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gereksiz yorumun inan hic kimseye.fayda saglamiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Yazdıklarımda teknik olarak yanlış ne teknik olarak açıkla. Ertuğrul sağlam hoca deil bence. Bursaspor u şansa şampiyon yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Buz mu hoca?Ertuğrul hocanın yardımcısı olarak gelebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Ya arkadaş getirdin neguzel birpuana ramakvar golü ye istanbulda hemserilerimiz stadı doldurmanızlazım başka Malatya'da yok gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı (6 yıl önce)
    kaleciye laf söyleyeceğinize oyunu doğru okuyun biraz. kalid denen forvet sahada koşmaktan başka bir işe yaramıyor. dialibayı gönderdiniz sol kanatta oyuncu yok. defans desen rezalet. 22 yaşında dirençli sadık dururken,her pozisyonda ofsaytı bozan bastonla gezen 35 lik yalçını oynatmanın mantığı nedir. son golde pozisyon yaratan adama ne diyeceksin,topu dışarı atacağına ortaya gönderdi devamında serbest vuruş ve gol. kasımpaşanın 1 metreden boş kale yerine direğe vurması cabası. ayrıca şu istanbul takımlarına karşı bir şeyler yapsanız daha iyi olacak. bu takımın işi zor. süper lige çıkıp kemik kadroyu bozan takımlar geri düşüyorlar. aldıkları oyunculardan 1-2 tanesi hariç geçen sezon ki futbolculardan üstün bir yanı yok bu adamların.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Takım çok iyi biraz oturursa iş yapar hoca azı bukeyi uyarmak lazım şut atmasınbilmiyor top orayakolay gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan ÖZKAYA (6 yıl önce)
    Ben futbolcuyu hayatta eleştirmem..Burdan Malatyaspor yönetimine teknik direktörümüz ertuğrul sağlama sesleniyorum spor yorumcularımıza sesleniyorum...Ertaç'ın yediği gollerdeki çabasını bir izlesinler kesinlikle art niyet var orda Allah aşkı için izleyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Hakem önümüzdeki hafta oynayacağımız Bursa Bölgesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (6 yıl önce)
    FORVET YOK KALECİ HEÇ YOK MÜCADELE VAR SONUÇ YOK İSTANBULDA TAKIMIMIZI DESTEKLEYEN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİN ALLAHINA GURBAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı enzo (6 yıl önce)
    Verilmeyen kırmızı,ofsayt olmayan iki pozisyon, barazitenin temiz aldığı topu faulle kesmesi ciddi hatalardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bu azubuike nin üç yılda kaleyi tutan kaç şutu oldu ben görmedim gören varsa söylesin el bombasıı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Bu kalecilerle en fazla gol yiyen takim oluruz.ama herkes bunu soyluyordu.gercekten bu kalaciler bu sezon malatyi cok uzecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bu takım ı hakemler düşürür demesi sivas maçı bir vuruşla iki yazık sahipsiz şehir sahipsiz takım iki kaleci miz var biri bir kaleci yapmazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    Kaleye beş top geldi.Üçü gol oldu.Yazık doğru düzgün transfer yapılmadı.Halimiz ortada.Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (6 yıl önce)
    Kusura bakma Ertaç ama senden yıldız bir kaleci olmayacağını bu gece gördüm ve çok üzüldüm.Oysa ki sana çok inanıyordum.İstikrar, bir futbolcu için oldukça önemlidir.Bir hafta önceki Antalya maçında bir puanı sen almıştın; bu gece 3 puanı verdin yani kendini amorti ettin.Bu durumda üzülerek belirtmeliyim ki bundan sonra ilk 11'i göremeyebilirsin.Yine de sen çalış.Herşeye rağmen Farnolle'den 1 gömlek iyisin.İyisin de bizim takım sizin maceralarınız yüzünden ne olacak bilmiyorum.Tebrikler Malatyasporumuz ve Ertuğrul Hoca.Takım müthiş mücadele ediyor.Birkaç hafta sonra tamamen iyi olacağız İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Ertuğrul Hoca sol kanat sos verirken oyuna Turgut Doğan Şahin ı aldı o bölge koridor oldu.Turgut Doğan 2 lig topçusu hoca böyle tercihlere devam ederse işimiz zor Kasımpaşa nin defansı iyi değildi biraz dikkatli olsak maçı alabilirdik orta hakem birde yan hakem iki üç tane búyuk hata yaptılar.Takimin kondisyonu iyi ama yardımlaşma zayıftı.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    böylesine güzel zevkli maçın sonu çok üzücü oldu,hep yeneriz alırız diye izledik,hiç karamsarlığa düşmedik çünkü maçın gidişatı onu gösteriyordu,çok büyük şansızlık adamlar direkler haricinde hiç boş dönmediler,yinede son saniyeye kadar canla başla direnen mücadele veren tüm futbolculara yürekten alkışlar,puan kaybettiğimiz için hemde son dakikada tabiki çok üzgünüz ama bu mücadeleyi hırsı özveriyi görünce canınız sağolsun yiğitler demek geliyor içimizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Levent Kılıçaslan (6 yıl önce)
    Ertuğrul Hoca değişikliklerde hata yaptı.Eyyamcı Hakem Arda Kardeşler Ümraniye maçındaki gibi ince ince yapacağını yaptı.Ertaç,Mina,Dia,çok kötüydü.Azubikenin antramanlarda bol bol şut çalışması lazım.Attığı şutları izlesin.Hep dışarı, isabetsiz.Yenilgiden beraberliği yakalamak iyi bir aşama ama netice yok.Defans, orta saha iyi değildi.Bir an evvel toparlanmak lazım .Zor maçlar başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    defans hataları çok vardı. arturo mina iyi oyuncu ama hata yapıyor. ilk golde hatası vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyadin Gediktaş (6 yıl önce)
    İnşallah kazanacağız....En büyük MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla