SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasımpaşa 'Saldırgan' Kaptanını Değiştirdi

0
Güncellendi - 2019-11-16 18:47:27
Kasımpaşa 'Saldırgan' Kaptanını Değiştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da takım kaptanlığına Portekizli futbolcu Ricardo Quaresmagetirildi. İstanbul ekibinde takım kaptanlığını daha önce Veysel Sarı (yandaki fotoğrafta) yapıyordu.

Kasımpaşa'da kaptan değişikliği yaşandı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızda görev değişikliği yapılarak kaptanlığa oyuncumuz Ricardo Quaresma (alttaki fotoğrafta) getirilmiştir. Kaptanımıza ve tüm oyuncularımıza başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Kasımpaşa'da kaptanlık görevini son olarak Veysel Sarı  yapıyordu. 2-2 sonuçlanan BtcTurk Yeni Malatya maçında kendi kalesine gol atan ve maçtan sonra da konuk takımın soyunma odasına baskın yapan Sarı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İstanbul'da oynanan karşılaşmada 'rakip takım sporcularına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle' 3 resmi müsabakadan men ve 26 bin TL para cezasına çarptırılmıştı. 

Kasımpaşa kulübü, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşananlara ilişkin, "BtcTürk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından soyunma odası koridorunda yaşanan olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Maç esnasında oyuncular arasında yaşanan tartışmanın ardından bu üzücü olaylar maç sonrasına da sirayet etmiştir. Ne yazık ki maç sonrası koridorlarda da sporun fair-play ruhuna uymayan davranışlar sergilenmiş ve kısa süreli olarak tansiyonun yükselmesine sebep olunmuştur. Hepinizin bildiği üzere Türk sporunda şirket modeliyle ve tesisleşmesiyle önemli bir yere sahip olan Kulübümüzün bu tür olaylara karşı duruşu bellidir. Eminiz ki, bizler kadar Yeni Malatyaspor Kulübü de bu olaylar sonrasında derin bir üzüntü içeresindedir. Bu yaşanan olayların tekrar edilmemesi temennisi ile Yeni Malatyaspor ile olan dostluğumuzun devamını diler, kendilerine ilerideki maçlarında başarılar dileriz." açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ramazan44 (4 yıl önce)
    Özür tabiki önemli fakat bu üç hafta sonra değil o gün yapılması gerekiyordu.futbol bir spor savaş değil tabi bizler onların veya bir başkasının yaptığı yanlışı yaparak cevap vermeyiz bizler anadolu insaniyiz evimize felen misafirleri en guzel sekilde agirlayip yolcu ederiz. Bu bizim töremizde böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (4 yıl önce)
    Özurleri kabahitlerinden büyük ...Ettiklerinin karşılığını kat ve kat almaları gerekiyor ...Herkes layık olduğu gibi muamele görecektir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Kasımpaşa 'nın bu güzel açıklamalarımdan dolayı kutlarım.. klüp böyle olmalı türk futbolu kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet, (4 yıl önce)
    Yinede k.paşa yönetimine helal olsun, öZÜR DİLEMEK de bi erdemlik..
    0
    0
    Yanıtla