SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KAŞİYAD Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:29
KAŞİYAD Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kamu Şirket Çalışanları Yardımlaşma Derneği (KAŞİYAD) 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 
 
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Amfi Bloğu salonunda tek listenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, 244 üyenin oyunu alan başkan Yavuz Atalan güven tazeledi.
 
Malatya KAŞİYAD Başkanlığı görevine tekrar seçilen Yavuz Atalan, yaptığı konuşmada, “Biz elimizi değil, bütün bedenimizi, ruhumuzu taşın altına koyduk. Sizlerin yaşamış olduğu sıkıntılar, bizim öncelikli derdimiz olacaktır. Asgari ücretle çalışıyoruz. Bizleri köle gibi çalıştırmak isteyenlerin hukuk çerçevesi içerisinde karşılarında duracağız” dedi.
 
Yavuz Atalan başkanlığındaki Malatya Kamu Şirket Çalışanları Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: “Elif Sibel Özhan, Yaşar Zelyurt, Gülşah Ölçen, Ersan Özkul, Erdinç Akyüz, Kahraman Kahraman, Mehmet Tankız ve Adalet Ercan.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız