SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaşla Göz Arasında..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:24:11
Kaşla Göz Arasında..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir şans oyunları bayiine girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen bir şahıs, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 
 
Sıtmapınarı Mahallesi'nde bulunan şans oyunları bayiine hırsızlık amacıyla girdiği öne sürülen şahıs, hem 100 TL çaldı hem de iddia oynadı. 
 
İddiaya göre, ilk olarak işyeri sahibine 100 TL veren şahıs, daha sonra kendisinde bozuk para olduğunu söyleyerek, bütün 100 TL'yi geri istedi. Bayii sahibine 5 TL veren şahıs, iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak, 100 TL'de bozuk para aldı. 3 TL'lik de iddaa oynayan şahıs, 100 TL'yi de alarak mahalleden uzaklaştı. 
 
Bir süre sonra kasada 100 TL'nin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi Murat Özerol, dakikalarca parayı aradı ancak bulamadı. Özerol, dolandırıldığını anlayarak, emniyete şikayette bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız