SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kastamonu'ya Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor ile yollarını ayıran defans oyuncusu Mehmet Yoldaş, Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kastamonuspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yoldaş, Kastamonuspor ile anlaşarak iyi bir seçim yaptığını ifade ederek, "Kastamonuspor hedefleri olan bir takım ve bende bu hedefleri doğrultusunda takımın başarısı için ter dökeceğim. Tesisiyle, yönetimiyle, teknik heyet ve futbolcularıyla çok iyi bir kulüp. Ben de takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Malatyaspor'a bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Yoldaş, "Ben Malatyaspor'dan ayrılmış olsam bile gönlüm Malatyaspor'la. Şehirden Malatyaspor'a destek çıkılmasını istiyorum. Malatya'da her ne hikmetse iyi konuşuluyor ama icraat yok. Biz takımın başarısı için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Şehrin takıma sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Öte yandan Yeşiltepe Tesisleri'nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Malatyaspor, günü çift antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ergün Albayrak, yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız