SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasten mi Yakıldı?

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:13
Kasten mi Yakıldı?
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya’da park halindeki midibüs çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi. Olayın kundaklama sonucu gerçekleştiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, Eskimalatya’da Karabağlar Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Park halindeki 44 EV 397 plakalı midibüsün yandığını gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını önce kontrol altına aldılar., ardından ise tamamen söndürdüler.

Yangın sonucunda midibüs kullanılmaz hale geldi.

Midibüsün kundaklama sonucu yanmış olama ihtimali üzerinde durulurken, olaya ilişkin olarak polis soruşturma başlattı.

Bu arada, 1994 model 44 EV 397 plakalı midibüs hakkında 19 ayrı haciz işlemi ile 2 ayrı yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

Yangın sonrasında yanan midibüs polis ekiplerince yakalama kararlar gereğince çekici iel yediemin otoparkına çektirildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız