SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kataliz Yaz Okulu Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:28
Kataliz Yaz Okulu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, kataliz yaz okulunun açılacağı belirtildi.

Düzenleme Kurulu Başkanı Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Özdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kataliz Yaz Okulu, İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nün ev sahipliğinde, Kimya Mühendisliği Bölümü’nün desteği ve Kataliz Derneği’nin katkısıyla 24 ile 28 Ağustos 2013 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacaktı.

Kataliz yaz okulu, daha az hammadde ve enerjinin kullanıldığı, yenilenebilir kaynakların kullanımını arttıran ve tehlikeli kimyasalların kullanımını azaltan veya ortadan kaldıran çevre dostu işlemlerin katalizörlerle gerçekleştirildiği kataliz alanında ülkemizin araştırma potansiyelinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmektedir. Program kapsamında özellikle lisansüstü eğitim gören öğrenciler, kataliz konusunda çalışan akademisyenler ve endüstriden araştırmacıları bir araya getirmek planlanmıştır. Konusunda uzman hocalarımızın verecekleri derslerin yanı sıra, katılımcılar istedikleri takdirde poster sunumu da yapabileceklerdir. Kataliz alanında değerli bilgilerini paylaşacak olan bilim insanları ve konuya yeni başlayacak olanları buluşturmak, karşılıklı bilgi alışverişine katkı sağlamak ve sosyal program çerçevesinde şehrimizi ve tarihi yerleri tanıtmayı hedefleyen etkinlikler dizisi planlanmaktadır. Kataliz konusunda bilgi ve deneyimlerin arttırılmasını amaçlayan bu yaz okulunun verimli geçeceğini ümit ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız