SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katatau'nun Hedefi Fener Forması...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un süper Brezilyalısı Toledo, bir gün F.Bahçe'de oynamak istediğini söyledi. Brezilyalılar, Toledo'yu sürati ve çabukluğu nedeniyle çizgi film kahramanı 'Katatau'ya benzetiyor.

Aklı Fener'de

Brezilyalılar'ın sürati ve çabukluğu nedeniyle çizgi film kahramanı "Katatau"ya benzettiği futbolcu, tribünleri coşturacağını söyledi.

Film kahramanı

Malatya'nın ele avuca sığmaz Brezilyalısı Toledo, ilerleyen haftalarda tribünleri ayağa kaldıracağını söyledi. Sürati ve çabukluluğu nedeniyle Brezilya'da taraftarların çizgi film kahramanı olan "KATATAU" adını taktıkları 19 yaşındaki Toledo'nun yaşı küçük ama hedefleri büyük.

Borcumu Öderim

Şu anda sadece Malatya'nın başarısını düşündüğünü ve uyum sorununun yavaş yavaş ortadan kalktığını söyleyen Katatau, "Türkiye'de herkes gibi benim de hedefim var. Önce sarı-kırmızılı takıma olan borcumu ödemek sonra da F.Bahçe formasını giymek istiyorum" dedi.

Alex'e Hayranım

Fenerbahçeli Alex De Souza ve Marcio Nobre'yi uzaktan tanıdığını ifade eden Brezilyalı sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe özellikle Alex'i almakla gerçekten dünyanın en zor işlerinden birini yaptı. Alex gol için yaratılmış bir futbolcu, onu seyrederken kendimden geçiyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız