SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katatua'ya Talip Çok..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Brezilya'dan transfer ettiği, daha sonra yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle ülkesine dönen Katatua, Malatyaspor kulübünün çağrısı üzerine dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Halen 20 yaşında olan genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Malatyaspor'a transfer olduktan sonra, sezonun ilk yarısında Galatasaray karşısında oynadığı futbolla, o maçı Malatyaspor farklı kaybetmesine karşın, haftanın en çok konuşulan ve "mükemmel bir transfer" diye nitelendirilen ismi olmuştu. Takımın başına 5. haftada getirilen Ziya Doğan'la pek geçinemeyen, Doğan'ın kendisine ağır suçlamalarda bulunduğu Katatua, daha sonra olması gereken küçük bir ameliyatı ülkesinde olmak istediğini yönetime bildirmişti. Daha sonra ameliyat için gönderildiği Brezilya'dan yaklaşık 1 ay sonra dönünce, Doğan tarafından PAF takımına gönderilen Katatua, bunun üzerine ülkesine geri gitmiş, Malatyaspor Kulübü ise sözleşmesini askıya alarak, devre arası transfer döneminde yabancı futbolcu kontenjanını başka isimlerle doldurmuştu. O dönemde, Ziya Doğan'ın, genç futbolcunun yurt içinde bir takıma yüksek bedel ödense de verilmemesi, dışarıda bir takıma satılması yolunda görüş bildirdiği haberleri çıkmıştı.

Lisansı üzerinde Malatyaspor'un söz hakkı bulunan Katatua, sarı-kırmızılı kulüp tarafından bu dönem kamp çalışmalarına davet edildi ve 2 gün önce Malatya'ya gelerek çalışmalara başladı.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı; Toth, Senkerik ve Johanson'dan sonra Katatua'nın gelmesiyle yabancı oyuncu sayısının 4 olduğunu, bu nedenle Katatua'yı kiralık vereceklerini söyledi. Katatua'ya; Antalyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Ankaraspor kulüplerinin talip olduğu öğrenildi.

Bu arada, Malatyaspor 1. etap hazırlık çalışmalarını Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürüyor. Orduzu Pınarbaşı'ndaki çalışmaların akşam bölümünde, futbolculara, özel bir hastanenin sağlık ekibi tarafından "laktak" testi uygulandı.

Malatyaspor'un Malatya'daki 1. etap çalışmalarının 17 Temmuz'da sona ereceği, takımın daha sonra 2. etap çalışmaları için Isparta'ya gideceği ve buradaki çalışmaların da 31 Temmuz'a kadar devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan, yönetiminde Malatyalıların ağırlıklı olduğu, 2. Lig B grubu ekiplerinden Fatih Karagümrük takımı; Malatyaspor PAF takımı oyuncuları Alperen, Yusuf, Ergin, Vedat, Özer, Salih ve Adnan'ı kiraladı.

FOTO: Hakimiyet Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız