SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil 3 Kişiden Biri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir düğünde maganda kurşunu ile bir gencin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak, düğünde silahla ateş eden, aralarında damadın da bulunduğu 3 zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ilıca kasabasında meydana gelen olayda, düğünde havaya silahla ateş edilmesi sonucu, kazaen kurşunların isabet ettiği Yusuf Uluağaç(23) hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra jandarmanın çalışması sonucu gözaltına alınıp adliyeye çıkarılan damat Hamza C. (26) ile Soner B. (26) ve Ahmet Y. (28) tutuklanarak Malatya E tipi Cezaevi'ne konuldular.

Jandarmadan olayla ilgili verilen bilgi şöyle:

"26.06.2010 günü saat 23.45 sıralarında Darende Ilıca kasabası Fatih mahallesinde H.C. (26 yaşında erkek)’in düğün merasimi esnasında tabanca ile havaya ve çevreye kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce ateş açılması neticesinde Y.U. (23 yaşında erkek) vurularak yaralanmıştır. Yaralı Darende Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetmiştir. Yapılan ilk araştırmada mağduru vuran şüpheli tespit edilememiştir. 27.06.2010 günü yapılan araştırmada düğünde tabanca ile ateş ettiği tespit edilen A. Y. (29 Yaşında erkek), H. C. (26 Yaşında erkek) ve S. B. (26 Yaşında erkek) yakalanmış olup, şahısların kullandığı 3 Adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Malatya E tipi C.evine konulmuştur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız