SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Sanığı Bacanağa Şok!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:23
Katil Sanığı Bacanağa Şok!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 4 yıl önce işlene cinayet olayında bacanağın öldürmekten tutuksuz yargılanan şahısa 25 yıl hapis cezası verilerek, duruşma salonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya merkez Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi üzerinde 16 Şubat2010 tarihinde meydana gelen cinayet olayında; Resul Zengin (62) adlı şahıs, tabanca ile ateş açılması sonucunda, boynundan yaralanarak, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılmış ve 22 Şubat günü ise tedavi altında iken hayatını kaybetmişti. Resul Zengin yaralı olarak hastanede tedavi altında, polislere kendisine kimin ateş açtığını görmediğini söylemişti.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince cinayete ilişkin sürdürülen soruşturmada 13 ay sonra 25 Mayıs 2011 tarihinde olayın sanığı olarak ölen şahısın bacanağı Mustafa Yıldırım (56) yakalanarak gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "Kasten öldürme" iddiası ile yargılanan Mustafa Yıldırım, daha önce tahliye edildiği davada tutuksuz olarak yargılanıyordu.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasına sanık Mustafa Yıldırım ile ölen şahısın eşi Sultan Zengin ve oğlu Oğuzhan Zengin de katıldı.

Ölen şahısın oğlu Oğuzhan Zengin, “Babamın gerçek katili halen yakalanmadı. Mustafa Yıldırım suçsuzdur. Eğer gerçek katil yakalanmazsa, babamı öldürdü, gelip beni de öldürecek.  Bana olaydan sonra Asayiş Şubesi’nde gösterilen robot resmi Mustafa Yıldırım’a benzemiyor.  Mustafa Yıldırım’dan şikayetçi değilim” dedi.

Öldürülen Resul Zengin’in eşi Sultan Zengin ise, Resul Zengin’den şikayetçi olmadığını söyledi.

Mahkeme Heyeti, kararında Resul Zengin’e 25 yıl hapis cezası vererek, tutuklanmasını kararlaştırdı. Resul Zengin, duruşma salonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız