SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Sanığına 3. Karar!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da arazi kavgasında annesini öldürdükten sonra afla cezaevinden çıkan şahısı öldüren sanık, 3. yargılamada 20 yıl hapse mahkum edildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 1968 yılında arazi kavgası nedeniyle çıkan kavgada Derviş Altuntaş adlı şahıs Kadife Kocayiğit adlı kadını tabanca ile vurarak öldürdü. Tutuklanarak cezaevine giren Derviş Altuntaş, 1974 yılında afla cezaevinden çıktı. Öldürülen Kadife Kocayiğit'in cinayet esnasında 7 yaşında olan küçük oğlu Mehmet Kocayiğit (45), 19 Şubat 1999 tarihinde annesinin katili olan Derviş Altuntaş'ı (66), Malatya'nın Akpınar Mahallesi'nde bir kahvenin önünde tabanca ile ateş açarak öldürdü.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mehmet Kocayiğit hakkında önce müebbet, sonrada 30 yıl verilen cezalar Yargıtay tarafından bozuldu. Mahkeme üçüncü kararında ise 20 yıl hapis cezası verdi.

Şahsın, cinayetin ardından bir süre hapis yattığı, Şartla Salıverme Yasası gereği yeniden hapse girmeyeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız