SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısı Koca Sabıkalıymış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ayrı yaşadığı eşini tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan Nezir İlikhan'ın cinayetin ardından olay yerinden taksiyle kaçtığı belirtildi. Firari zanlının, daha önceden "Adam Yaralama" suçundan poliste kaydı bulunduğu belirtildi.

Malatya'da Perşembe günü meydana gelen olayda, Çöşnük Mahallesi 13. Sokak 1. ara 29 no.lu evin önünde, Yeliz İlikhan (26) adlı kadın, ayrı yaşadığı eşi Nezir İlikhan (33) tarafından tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüştü.

Olayın, ayrı yaşayan eşlerden Nezir İlikhan'ın çocuğunu görmek için geldiği adrese, çocuğun kaçırılacağını duyan kadının da gelmesiyle meydana geldiği öne sürülmüştü.

Emniyet Müdürlüğü, Yeliz İlikhan'ın "ailevi" nedenlerle, resmi nikahlı eşi Nezir İlikhan tarafından vurulduğu, zanlının saat 11.00 sıralarında işlenen cinayetin ardından, plakası alınamayan ticari taksi ile olay yerinden kaçtığı açıklamasını yaptı. Açıklamada, olay yerinde 3 adet 7.65 çaplı tabancaya ait boş kovan ile yine aynı çapta 3 dolu mermi bulunduğu da belirtildi.

Olaydan sonra plakası alınamayan ticari bir taksiyle kaçan ve daha önceden de bıçakla adam yaralama olayından dolayı sabıkası bulunduğu bildirilen katil zanlısı Nezir İlikhan'ın polis tarafından yakalanmasına çalışıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız