SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısı Teslim Oldu

0
Güncellendi - 2016-01-07 02:40:39
Katil Zanlısı Teslim Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2016 yılının ilk saatlerinde bir eğlence merkezinin önünde meydana gelen ve bu işyerinin çalışanı Kemal Ayberk'in (fotoğraftaki) pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda öldürülmesi olayının şüphelisi olaydan 5 gün sonra polise teslim oldu. Cinayetin, olayın şüphelisi olan N.C.’nin alkol isteme meselesi nedeniyle eğlence merkezinde çalışanlarla kavga etmesinden kaynaklandığı iddia edildi.

EĞLENCE MERKEZİNDE ALKOL KAVGASI

Olay 1 Ocak 2016 saat 05.00 sularında Kışla Caddesi üzerinde bir iş merkezinin bodrum katında faaliyet yürüten eğlence merkezinin önünde meydana gelmişti. İddiaya göre; eğlence merkezine gelen ve buradaki çalışanlar ile kavga ettikten sonra işyerinden ayrılan N.C. (35), dışarı çıktıktan sonra bindiği aracın içerisinden pompalı tüfek ile ateş açmıştı. Saldırıda eğlence merkezinin çalışanlarından Kemal Ayberk (43) yaralanmış ve kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra N.C., kullanmış olduğu 44 PT 614 plakalı otomobille, Adliye Kavşağı’nda kaldırıma ve cadde yön tabelası direğine çarpmış ve saldırgan araç ile suç aleti pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak kaçmıştı.

5 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Cinayet zanlısı N.C.’nin olaydan sonra Malatya’da kaldığı ve gizlendiği adreste 5 Ocak Salı günü Asayiş Şubesine teslim olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre; N.C.’nin Adıyaman'dan geldiği ve Malatya’da misafir olarak kaldığı, olay günü kaldığı bir yakının evinde otomobili alarak arkadaşları ile olayın meydan geldiği eğlence merkezine gittiği, burada bir süre kaldıktan sonra ayrıldıkları, N.C.’nin bir süre sonra tek başına tekrar eğlence merkezine gelerek alkol istediği, burada bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışmanın büyümesi üzerine eğlence merkezi çalışanları ile kavga ettiği, kavga esnasında N.C.’nin dışarı çıkarak cadde üzerinde park halindeki otomobile bindiği, pompalı tüfek ile araç içerinde pompalı tüfek ile ateş açtığı ve bu esnada eğence merkezi çalışanı Kemal Aybek’in öldürülmesi olayını gerçekleştirdiği bildirildi.

Cinayet şüphelisi N.C.’nin vermiş olduğu ilk ifadesinde kendisinin tabelaya ateş açtığını, kimseyi öldürme kastının bulunmadığını söylediği öğrenildi.

N.C.'nin, ifadesinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız