SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetle İlgili Yakalanan 4 Kişiden 1'i Tutuklandı

0
Güncellendi - 2020-02-01 03:07:06
Cinayetle İlgili Yakalanan 4 Kişiden 1'i Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

SORUŞTURMACI 3 JANDARMADA SİYANÜR ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ.. Malatya'da başından silahla vurulmuş olarak bulunduktan sonra hastanede ölen şahısla ilgili soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri siyanür zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Bu arada, cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Jandarmalarda siyanür zehirlenmesi şüphesi..

Edinilen bilgilere göre; Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısı Battalgazi ilçesine bağlı Bağtepe Mahallesi'nde yol kenarından başından silahla vurulmuş halde bulunan ardından kaldırılığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybeden 28 yaşındaki Hasan Gültekin (yandaki fotoğrafta) öldürülmesiyle ilgili araştırma ve soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, Battalgazi bölgesinde cinayetle bağlantısı bulunduğu değerlendirilen bir kişinin evinde araştırma yaparken, toz halinde buldukları bir maddenin uyuşturucu olup olmadığını belirlemek için tattı.

Toz halinde olan maddeyi tadan 3 rütbeli asker ev sahibine maddenin ne olduğunu sorduğunda 'siyanür' yanıtını alınca panikle hastaneye başvurdu.Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde zehirlenme şüphesi ile müşahede altına alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yapılan araştırmada siyanüre rastlanmadı ve personel taburcu edildi.

Cinayeti itiraf etti, tutuklandı

Hasan Gültekin cinayeti ile ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri olayla bağlantısı bulunduğu belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf eden S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Enesss (4 yıl önce)
    Jandarma kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum ama birazcık acemice bir davranış olmuş
    0
    0
    Yanıtla