SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısının Evine Kundaklama Girişimi..

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi'nde geçen hafta işlenen cinayetin firari zanlılarından birinin evi yakılmak istendi. Polis araştırmayı sürdürüyor..

FİRARİ ZANLININ EVİNE KUNDAKLAMA GİRİŞİMİ..
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından, 1 hafta önce meydana gelen cinayet olayına karıştığı iddasıyla aranan Hasan P. adlı şahsın İstiklal Mahallesi'nde bulunan evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 2 adet molotof kokteyli atıldı. Peçete ile yakılmaya çalışan şişeler yanmayınca, olayda maddi zarar meydana gelmediği açıklandı. Şişelerden parmak izi alan polis ekipleri, olayın faillerini aramaya başladı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

GEÇEN HAFTAKİ CİNAYET..
18 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen cinayetle ilgili polis açıklamasına göre, olay şöyle olmuştu:

Osman Ekici ve arkadaşı Fuat Karakuş, Fuzuli Caddesi Hora Apartmanı altındaki çay ocağına çay içmeye gittiler. Bir süre sonra gördükleri "taksici" Hasan adlı şahsı da çay içmeye davet ettiler. Bu şahsın Mehmet U. adlı arkadaşıyla geldiği, U.'nun, elindeki bıçağı çay ocağı çalışanlarına ve kendilerini davet eden 2 şahsa salladığı, çekmecedeki bir miktar parayı aldığı, ardından Hasan P. adlı şahsın belindeki tabancayı çıkararak Osman Ekici ve Fuat Karakuş'a doğrultması üzerine, bu şahısların kaçmaya başladıkları, arkalarından 4-5 el ateş açıldığı, ikisinin de vurulduğu bildirildi. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 21 yaşındaki Fuat Karakuş'un, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedilirken yolda yaşamını yitirdiği, 31 yaşındaki Osman Ekici'nin ise Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. Polis 31 yaşındaki Hasan P. ile Mehmet U.'yu yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız