SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katılımcı Anlayışla Hareket"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte İnşaat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret eden Hacı Uğur Polat, mimar ve mühendislerin görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizerek, Yeşilyurt’un modern parklarıyla, yeşil alanlarıyla ülkemizde örnek bir ilçe olması için teknik camiayla işbirliği içerisinde olacağını ve hedefinin büyük projelerle Yeşilyurt’u marka ilçe yapmak olduğunu söyledi.

Polat, “30 Mart sonrası hayata geçireceğimiz projelerle Yeşilyurt’un kısa süre içerisinde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini göreceğiz. Yeşilyurt’u yönetirken, şeffaf, objektif, katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz. Bizler tüm kurumlarımızla, odalarımızla hep birlikte çalışacağız. Bizler diyoruz ki her şey büyük Malatya için, her şey büyük Yeşilyurt için. Bu yeni sürecin Malatya’mıza ve Yeşilyurt’a hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Bedri Özten ise, “2014 yılı yerel seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret eden Hacı Uğur Polat ve partililerin ziyaretinden oldukça memnun oldum ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya Belediyesi başta olmak üzere belediyeler ile yakın ilişkiler halinde olduklarını dile getiren Özten, “Belediyeler ile yakın ilişkiler halindeyiz. Malatya’daki bütün ilçe belediyeleri ile yazışmalar halinde bile olsak kendi mesleğimiz ile ilgili konularda onları yasalar çerçevesindeki uyarmak ve onlara katkıda bulunmak için çaba sarf ediyoruz. Özellikle Malatya Belediyesi ile çalışmalar yürütüyoruz. Odalarımızın siyasiler ve bürokratlar tarafından pek tanınmadığını biliyoruz. Anayasal bir kuruluş olduğumuzu, kamu kuruluşu niteliğinde olduğumuzu birçok bürokratımız ve siyasilerimiz bilmiyor. Biz mütemadiyen kendimizi tanıtmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız