SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katilin İntihar Girişimi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde “Gasp ve Hırsızlık Amaçlı Adam Öldürme” suçundan hükümlü olarak barındırılan şahıs, intihara kalkıştı.

01.00 sıralarında 25 yaşındaki A.B. (fotoğraftaki) adlı hükümlünün, kafasını duvara vurarak intihara kalkıştığı, görevliler tarafından durumun fark edilmesi üzerine Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavisinin yaptırıldığı ve tekrar cezaevine getirildiği bildirildi.

İntihara teşebbüs eden A.B., 3 Kasım 2006 tarihinde Malatya merkez Kavaklıbağ Mahallesi Dörtyol mevkiinde Pembecioğlu Apartmanı'na gece merdiven dayayarak girmiş ve bekçi Abdullah Kılıç'ı (69) bıçaklayarak öldürmüştü. Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan A.B.'ye, adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, yağmadan 15 yıl hapis cezası, konut dokunulmazlığını ihlalden 3 yıl hapis cezası ve polis memurlarına hakaretten ise 3 yıl hapis cezası verilmişti.

FOTO: İHA Arşivi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız