SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katiller Kamera Görüntüsünde

A- A+ PAYLAŞ

Nişantaşı’nda evine girerken 2008’de öldürülen bar işletmecisi Engin Temel cinayeti aydınlatılamazken, olay anına ait güvenlik kameralarının çektiği görüntüler ortaya çıktı

Görüntülerde iki katilin, evin bulunduğu apartmana Engin Temel gelmeden 10 saniye önce girdikleri görülüyor.

Arkadaşlarını indirdikten sonra otomobilini otoparka park eden ve yağmurda ıslanmamak için koşa koşa apartmana giren Engin Temel’i vuran iki zanlının daha sonra koşarak uzaklaştıkları görülüyor.

Engin Temel'in cenazesi memleketi olan Malatya'da toprağa verilmişti. Temel'in ailesi, "faili meçhul" kalan cinayetin aydınlanması için yaptıkları girişimlerden sonuç alamayınca tepki göstermişlerdi.

MERMİNİN SIRRI..
Engin Temel’in cesedinin altında ateşlenmemiş dolu bir merminin bulunduğu ortaya çıktı. 7.65 çapındaki merminin fotoğraflarını çeken polis incelemek üzere laboratuvara gönderdi. Ateşlenmemiş merminin Temel’in yanında ne aradığını değerlendiren polisin konuyla ilgili iki tahmini bulunuyor. Buna göre Temel’i öldüren tetikçiler olayla bağlantılı başka isimlere mesaj göndermek için Temel’in yanına kurşunu bıraktı.

İkinci bir ihtimale göre ise olay anında silahlardan birisi tutukluk yaptı ve tetikçi sıkışan mermiyi çıkartmak için silahın mekanizmasını yeniden çekti. Böylece sıkışan mermi olay anında yere düştü. Bu arada, aralarında ünlü bürokratlar, işadamları, sanatçıların da bulunduğu 200’ün üzerinde kişi sorgulandı. Temel’i öldüren 2 tetikçiyi ve Temel’in son anlarını saniye saniye kaydeden otoparkın güvenlik kamerası görüntüsü incelendi. Ancak aradan geçen 27 aylık süreye rağmen katiller yakalanamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız