SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katillere Söz mü Verildi?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:40
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Danıştay katiline ve zirve yayınevi cinayeti katillerine söz mü verildi?” diye sordu. 

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde il başkanı Enver Kiraz ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında yaptığı basın açıklamasında, Ergenekon ve Zirve Yayınevi tahliyelerini değerlendirdi.

“Danıştay katiline ve Zirve Yayınevi cinayeti katillerine söz mü verildi?”diye soran CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Uzun süre yargılanıp, hüküm verilmeden daha sonra serbest bırakılacaklarına söz mü verildi? Güya örgütün başı olduğu iddia edilen Hurşit Tolon Paşa cezaevinde, katiller dışarıda. Böyle mantık olur mu“ şeklinde konuştu.

Gezi parkı olaylarından sonra yaralanan bugün vefat eden 14 yaşındaki Berkin Elvan konusuna da temas eden Ağbaba, gaz fişeği ile yaralanıp bugüne kadar acı çeken gencin durumundan dolayı bu konuda güvenlik güçlerini suçladı.

Kendisi ile birlikte Manisa milletvekili Özgür Özel, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık ile birlikte siyasi davaları izlediklerini ve cezaevinde siyasi görüş ayırt etmeden tutukluları ziyaret ettiklerini hatırlatan Veli Ağbaba, “Tahliye olan İlker Başbuğ, Gazeteci Tuncay Özkan ve Mehmet Ali Çelebi ile telefonla görüştüm. CHP Cezaevi Komisyonu’nun kendilerini cezaevinde iken ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Bugün dışarıda olmalarının CHP Cezaevi Komisyonu’nun katkıları çok oldu. Mazlum olan, mağdur olan herkesin yanındayız. Siyasi görüşü ve etnik kimliği ne olursa olsun onların sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız