SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katipoğlu Güven Tazeledi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'in yeni takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu güven tazeledi.

Olağan Kongresini İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren Yeni Malatya Spor'da Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu dışında herhangi bir aday çıkmadı.
Yeni Malatya Spor'un kongresine AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MİAD Başkanı Yunus Aktaş ve Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurlu Üyesi Mehmet Akif Üstündağ'ın yanı sıra Yeni Malatya Spor Yönetimi ve çok sayıda üye katıldı.

Seçim öncesinde bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Yeni Malatya Spor'un kongresini yapıyoruz. Bu konuda söyleyecek çok şeyim var. Malatya TSO Başkanlığı dönemimden beri Malatyaspor'da yanlış yönetimle alakalı birçok kez kamuoyuyla paylaşımda bulunduk. Geldiğimiz nokta ortadadır. Burada Malatyalılara şunu söylemek isterim, Malatya büyük bir ildir, Malatyalılar hem kendi ismine, hem kendi markasına hem de kendi değerlerine sahip çıkacak güçtedir. Medyası, güçlü bir medyadır. Önceliğimizi Malatya'nın değerlerine vermek zorundayız. Malatya'nın ismi bir markadır, bu markaya medya mensupları da dahil sahip çıkmak zorundayız. Bu noktada hepimize görevler düşüyor. Bunları çok tartıştık, herkesle konuştuk ama tedbirler alınmadığı için Malatyaspor'la ilgili acı dönemler yaşadık. Şimdi mahkemeye intikal etmiş birçok dosya var. Buradan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızla konuşurken yepyeni bir başlangıç, yepyeni bir sayfa açmak ve Malatyalıların Malatyaspor'a sahip çıkması adına kolları sıvadı ve büyük bir risk aldılar. Ve Malatya Belediyespor'u Yeni Malatyaspor adıyla yepyeni bir gömlek ve tertemiz bir sayfayla Malatya'ya hediye ettiler. Yine Kulüp Başkanı olarak Ankara'dan yakinen takip ettiğim ve Ankaraspor'un başarısında en büyük emeği olan Mehmet Emin Katipoğlu, bu yükün altına eliyle omzuyla girdi. Amatör bir ruhla görev yapıyor. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Dolayısıyla Malatya'ya tecrübelerini katarak, 2. Lig'den Bank Asya'ya ve oradan da Süper Lig'e yollarını çizdiler. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Bir tek amaç var, tüzükle de bu hedef bir nebze gerçekleştirildi. Hedefi sadece futbol olan bir anlayış bir yönetim temelinde sadece başarı olan, kaosa yer bırakmayan, kimsenin burada farklı amaçları olmayacak bir ortam hazırlanmak istiyorduk, bu temel atıldı. Bu temel içerisinde yer alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Mehmet Emin Katipoğlu arkadaşımız ve yönetimi bu yıl Yeni Malatyaspor'u koyduğumuz hedefe getirmiş oldular. İkinci aşamayı da başarıyla gerçekleştirdik. Süper Lig hedefi koyduk. Önemli olan yeni bir yönetim anlayışı ve tüzükle bir takım ruhu oluşturmaktır. Takım ruhunun oluştuğunu görüyoruz. Takım Belediyespor'dan çıktı. Yeni Malatyaspor, Malatyalılarındır ve buna herkesin sahip çıkması lazım. Hiçbir farklı bir düşüce olmadan, tek hedef futbol olmalıdır. Süper Lig'de Malatya'yı temsil edebilecek bir alt yapı var. İnşallah yönetimle birlikte bu seneki hedefte gerçekleşir ve nihai hedefimiz olan Süper Lig'e ulaşırız" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da, Yeni Malatya Spor yönetimi olarak kulübün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, "3 ay önce bu göreve geldik ve belirli bir mesafe kaydettik. Öncelikli olarak 2. lige çıktık ve şimdiki hedefimiz Bank Asya 1. Lige çıkmak. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirirsek, aşamayacağımız engel yok. Burada herkese vazife düşüyor. Bir yürek olup, taşın altına elimizi sokmamız gerekiyor. Burada kimsenin bir hesabı yok. Tek bir hesap var,
Yeni Malatyaspor olarak Malatya'da düşüşe geçen sporu tekrar diriltmesidir. Biz, üzerimize düşen görevimizi sonuna kadar yapacağız. Bizim hiçbir şeyden korkumuz ve çekincemiz asla olmaz. Allah'ın izniyle başarılı olacağımızdan şüpheniz olmasın. Yeter ki biz çalmayalım, çaldırmayalım. Bunu da kimse yapamayacak. Buranın parasını yiyenin de o para kefen parası olur. İnşallah takımı Bank Asya 1. Lige çıkması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Dernekler Masası ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan tüzükle ilgili tekrara görüşülmesi gereken maddeler görüşüldü. Takımın isminin Yeni Malatyaspor olması, forma renginin sarı-siyah ve 3. rengin kırmızı olması maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.
Kongrede daha sonra seçime geçildi. Tek listenin girdiği seçimde Mehmet Emin Katipoğlu, tekrar Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanlığı görevine seçildi.

Yönetim şöyle oluştu;

Şahin Özer, Akif Üstündağ, Osman Kalı, Selçuk Kendirci, Hür Ağbaba, Abdullah Canpolat, Mehmet Aydın, Turan Kopal, Selim Pilten, Özcan Dündar ve Ali Özkan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız