SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katkı Maddesiyle Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:00
Katkı Maddesiyle Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını e sürdürüyor. 

Verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi tarafından bugüne kadar 74 cadde ve sokakta yol açma ve genişletme, kaldırım düzenleme, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. 14 cadde ve sokakta ise çalışmalar hava şartlarına göre devam ediyor. 

Yağışlı havalarda asfalt yapılacak yere, önce kuru malzeme serilip ardından asfaltlanıyor

Altyapısı tamamen biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yapan Malatya Belediyesi, bugüne kadar bu cadde ve sokaklarda yaklaşık olarak 4 milyon 120 bin m2 asfalt serimi gerçekleştirdi.

Bu kapsamda kaldırım düzenleme, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Koyunoğlu Mahallesi ile İsmetpaşa Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kış mevsimi olmasına rağmen asfalt ekipleri; yağışlı havalarda asfalt yapılacak olan cadde ve sokaklarda öncelikle kuru malzeme serimi yapıp, ardından da asfaltını yapıyorlar.

Malatya Belediyesi tarafından ayrıca 100. Yıl caddesi, Melekbaba Mahallesi ile Evliyaoğlu Caddesi’nde kanalizasyon, içmesuyu ve yağmur drenaj kanalları gibi alt yapılar yenilenirken; çalışmaların tamamlandığı noktalarda da kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediliyor. 

Kaldırım ve alt yapı yenileme çalışmaları sırasında da, harç malzemesinin içine katkı maddeleri ilave edilerek mukavemeti artırılıp soğuktan etkilenmemesi sağlanıyor. Bu sayede yağışlı ve soğuk havalarda bile çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız