SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katkı Olmayınca Veresiye Alınmış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da engellilere akülü araç kampanyasına Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi 300 YTL'lik katkıda bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ve yönetim kurulu üyeleri, valilik makamında Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret ederek, bankada açılan engellilere akülü araç kampanyası hesabına yatırdıkları 300 YTL'lik dekontunu takdim etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle düzenlenen programda engellilere 44 akülü araç dağıtıldığını hatırlatarak, "Sayın valimizin başlattığı bu kampanyaya yeterince ilgi olmayınca, sayın valimiz de 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle veresiye aldığı 44 akülü aracı törenle engellilere teslim etti. Bu paranın Aralık ayı sonuna kadar yatırılması gerekiyor. Bu nedenle, işadamları ve sivil toplum kuruluşları ve mesleki teşekküllerden kampanyaya para yatırmalarını bekliyoruz"dedi.

Koyun, bir akülü aracın fiyatının 3 bin YTL olmasına rağmen, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün devreye girmesiyle tanesinin bin 750 YTL'ye alındığını da vurguladı.

Vali Halil İbrahim Daşöz de, kampanyaya katkılarından dolayı Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip, bu hareketin örnek alınması gerektiğini vurguladı. Veresiye aldıkları ve 3 Aralık'da düzenlenen törenle engellilere teslim ettikleri 44 akülü araç dağıtım töreninde AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık'ın 10 akülü araç sözünü verdiğini belirterek, milletvekiline teşekkür eden Vali Daşöz, akülü araç kampanyasına ilgi beklediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız