SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Katkı Sağlamak Görevi Var'

A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Derneği Başkanı Prof.Dr. İbrahim Gezer, gençlerin program yaparak çalışmalarını tavsiye eden Profesör Gezer, gençlerin dil öğrenmelerini de önerdi ve 'Bir dil bir insan iki dil iki insan' sözünü de hatırlattı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Gençlik Kurulu, Tecrübe Paylaşım Toplantıları kapsamında BİLSAM Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer'i konuk etti.

MÜSİAD Malatya Şubesi binasında yapılan Tecrübe Paylaşım toplantısına MÜSİAD Gençlik Kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıya konuşmacı olarak katılan BİLSAM Derneği Başkanı, İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, MÜSİAD Gençlik Kurulu çalışmaları hakkında bilgi aldı ve BİLSAM derneğinin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Gezer, MÜSİAD'ın Türkiye ve yurt dışında etkin çalışmalar yaptığını, Anadolu'nun sermayesine kulak vererek, Türkiye'nin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağladığını dile getirdi. Prof. Dr İbrahim Gezer MÜSİAD'ın Malatya'da da yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Gezer, birlikte değer üretme, Malatya'lının sosyo ekonomik gelişmesine katkı sağlamanın bütün STK'ların görevi olduğuna vurgu yapıp, Malatya'nın ve bölgenin sorunlarına eğilen bu yönde çalışmalar yapan Tüm Kurum Kuruluş ve STK'ların bu çalışmalarının önemsenmesi gerektiğini ifade etti.

MÜSİAD'ın genç üyelerine önerilerde de bulunan Prof.Dr. Gezer, teknolojiyi kullanıp çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Gençlerin program yaparak çalışmalarını tavsiye eden Profesör Gezer, gençlerin dil öğrenmelerini de önerdi ve 'Bir dil bir insan iki dil iki insan' sözünü de hatırlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız