SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Katkı Sağlamaya Hazırız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:37
'Katkı Sağlamaya Hazırız'
A- A+ PAYLAŞ

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği yönetimi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Valilik makamında yapılan ziyarette konuşan Vali Süleyman Kamçı, “Malatya nüfusuna kayıtlı olup dışarıda olan iş adamlarımız ve vatandaşlarımız var. Ege bölgesini temsil eden sizlere teşekkür ediyorum. Malatya’nın ismini duyurmakta katkı sağlamamız gerekirse katkı sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise, 16 Eylül 2014 tarihinde Malatya’da göreve başlayan Vali Kamçı’ya gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını ifade edip, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Kendisinin bir ayağının Malatya, diğer ayağının Muğla’da olduğunu söyleyen Nüvit Ateş, zaman zaman Malatya’dan Ege bölgesine kültürel gezi ve ziyaret programları düzenlediklerini de bildirdi.

Malatya folklor ekibini Muğla’ya götürüp, ilçelerde gösteri yaptıklarını hatırlatan Nüvit Ateş, Muğla’dan zeybek ekibinin de Malatya’ya geldiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız