SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkı Sağlayacağıma İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2017-01-12 17:59:57
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un devre arası transferlerinden forvet oyuncusu Ahmet Aras, Sivasspor maçını kazanıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli golcü, kaliteli bir takıma geldiğini ifade etti.

Aras, Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefi olan bir takım olduğunu belirterek, “Bu hedefler doğrultusunda takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

Devre arası kamp sürecinden sonra Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden golcü futbolcu, “Devre arası kamp çalışmalarımız verimli geçti. Şimdi evimizdeyiz. Önümüzde Sivasspor maçı var, kaliteli bir takım, onlarda takviye yaptılar. Bizim için son derece önemli bir maç. Kendi sahamıza oynayacağımız bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, Allah’ın izniyle güzel bir başlangıç yapmayı istiyoruz” diye konuştu.

Aras, ileri uçtaki rekabetin başarıyı getireceğine inandığını belirterek, “Forvet bölgesi gerçekten kritik bir bölge ama ben her zaman rekabete açığım. Rekabette başarıyı getirir. Tabi ki futbolun gerçeğinde başarılı olmak zorundasınız. Eğer başarılı olamazsanız, transferler olur. Bunlara da alışığız ama ben takımdaki rekabetin başarıyı getireceğine inanıyorum. Bende takımın başarısı için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu, kendisini hazır hissettiğini kaydederek, “6 aylık dönemde kendi antrenmanlarımı yaptım. Hiçbir sıkıntı yok. Takımın kampına da katıldım. Antrenman yönünden kendimi hazır hissediyorum. Özel hocalarla çalışmalar yaptım” dedi.

Sivasspor’un kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Aras, “Kalite açısından ligin 4-5 takımından bir tanesi. Ama biz kendi evimizde oynuyoruz. Bunun avantajını kullanarak, iyi bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şampiyonmalatya (7 yıl önce)
    ptt 1.lig haberlerinde, trt, ajansspor, internet sitelerinde yeni malatyaspordan başarısız gibi, göztepe, eskişehir ve sivas spordan ise bu ligin takımları değil süperligin takımları gibi ve süperligi bu takımların hakkettiği, taraftarlarının en güzel taraftar olduğu gibi haberler ile malatya camiasının esamesi okunmuyor. Benim takip ettiğim üzere buna biz malatya taraftarları da sebep olduğumuzu üzülerek görüyorum.Malatya taraftarı olarak maçlara gidip takımımıza destek vereceğimize, bu sitelerde bence çok kaliteli olan teknik direktörümüze, futbolcularımıza ve futbolcu transferleri dahil herşeye olumsuz olan mesajlarla eleştiriyoruz. Vakit birlik olma ve takımımıza tam destek olma zamanı başka şehir takımlarının 30 puanı bile yokken şampiyonluktan bahis edebiliyorlarsa biz de takımımızın ŞAMPİYON olması için olumlu düşünüp takımımızı motive etmeli, maçlarına tam katılım sağlamalıyız. Takımın taktik ve çalışmalarını hocamıza bırakıp taraftar olma zamanı
    0
    0
    Yanıtla