SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katkı Sağlayana Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

Atmalılar Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük, Atmalılar İlköğretim Okulu'nun yapımına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Başıbüyük, 2006 yılında alt yapısı oluşan projede iş adamları adına Şemsettin Polat'ın, Atmalılar Derneği, İstanbul'da bulunan Yoncalı Derneğiyle birlikte bir komite oluşturulduğunu ifade ederek, "Projede ilk olarak sacayağını oluşturduk. 19 Mayıs 2007'de okulun temelini attık. Bu okulun yapımında, iş adamı Şemsettin Polat'ın öncülüğünde, Seyfettin Polat, Kazım Başıbüyük, Mevlüt Aslanoğlu, Rüştü Aslan, Kemal Düzova, Basri Başıbüyük, Engin Nakliyat, Kodaman İnşaat, Bülent İlhan, Ekinpen, Sadık Semih Kayhan, Hasan Hüseyin Gedik, Ali Şahin, Taç Ses, Jas Sigorta ve Abidin Şenel ve çok sayıda vatandaşımızın büyük katkıları olmuştur. Ben buradan okulumuzun yapımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Sonuç olarak da ortada gördüğünüz gibi Atmalılar İlköğretim Okulunu yaptık ve Milli Eğitimimize devrettik" dedi.

Projelerinin bundan sonrada devam edeceğini kaydeden Başıbüyük, "Okulumuzda okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçları iş adamımız Şemsettin Polat, Atmalılar Derneği ve Yoncalı Derneği tarafından karşılanacaktır. Yani dernek ayakta olduğu müddetçe o okula destek verecektir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız