SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkı Sunacağıma İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:55
A- A+ PAYLAŞ

Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler kapsamında Milletvekilliği başvuruları son günde devam etti. 

Avukat Mehmet Görgeç AKP Milletvekilliği için başvurusunu gerçekleştirdi. AKP İl Binasında gerçekleştirilen başvuru formunu İl Başkanı Hakan Kahtalı teslim aldı. 

Milletvekilliği başvurusunda konuşan Görgeç, AKP'nin bin 100 yıllık bir emeğin, yapılan hak ihlallerinin, hukuki ihlallerin ürünü olduğunu belirterek şöyle devam etti, " 2002 yılından bugüne kadar halkımıza hizmet noktasında gerek demokrasi gerekse yargısal reformlar konusunda devlet ve millet kaynaşmasında çok önemli görevler ifa etti. Ülkeye hizmet noktasında AK partinin dışında programı olan, ilkeleri olan başka bir parti bulunmamaktadır. AK Parti sadece milletimizin değil mazlum milletlerin hamisi konumunda ümidi olan bir partidir. Bizler enerjimizi, hareketimizi bu parti içinde yoğunlaştırıp AK partiyi önümüzdeki seçimlerde anayasayı değiştirecek bir güce kavuşturmamız gerekmektedir.  Çok önemli yargısal reformlar yapıldı. 2002-2008 yılları döneminde Malatya Baro Başkanı sıfatıyla Türkiye'de yaşanan hukuksuzluk noktasında AK parti'nin yapmış olduğu yargısal reformlara gücümün yettiği kadar katkı sunmaya çalıştım. 2011 yılında AK Parti'de aday adayı oldum 2011 yılında 93 arkadaşımın iştirak etmiş olduğu temayül yoklamasında teşkilatımız 2'inci sırada en fazla oyu vererek  şahsıma olan teveccühüne mazhar olduk. Aday tespiti sırasında olmamamıza rağmen yine partimizin çıtasını yükseltmek adına, partimizin vermiş olduğu görevleri ifa ederek Malatya'daki gücümüzü muhafaza ettik" dedi.

AKP'nin şuan ki gücünden daha fazla bir güce ihtiyaç olduğunu belirten Görgeç, "Siyasi hareketler şahıslarla alakalı değil. Geleceğimizin mutlaka bir hukuk nizamına kavuşması gerekir. Başkanlık sistemi başta olmak üzere Türkiye'de halk ve millet kaynaşması noktasında mutlaka yeni bir anayasaya ihtiyaç var. 30 yıllık hukuk mesleğini icra eden  bir kardeşiniz olarak bu sürece katkı sunacağımı inanıyorum. Ülkemizin kardeşliği, birliği ve bütünlüğü konusunda katkı sunacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Uzun yıllar tanıdığım ve ilimize büyük katkıları olan Mehmet Görgeç abimizin bugün partimizden aday adayı başvurusundan dolayı mutlu oldum. çıkmış olduğu bu yolda ise başarılar diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız