SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkı Sunan Değerli Vakıflarımızdan Birisi"

0
Güncellendi - 2017-12-14 04:05:23
A- A+ PAYLAŞ

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu kapsamda Hayat Vakfı Malatya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Başkan Gürkan, Hayat Vakfı malatya Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, “Sivil toplum örgütleri ziyaretleri çerçevesinde bugün de Hayat Vakfını ziyaret ettik. Hayat Vakfı başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, tebrik ediyorum. Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bizim yönetim anlayışımızda katılımcı belediyecilik çerçevesi içerisinde sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşları olsun, sendikalar olsun, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun, bunlarla yol haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasında ortak istişare sonucunda belirliyoruz. Hayat Vakfı da bu konuda bize katkı sunan değerli vakıflarımızdan birisidir. Bu anlamda değerli vakıf yöneticilerini tebrik ediyor, kutluyorum. Kuruluş amacı da toplumdaki birlik, beraberliğin, tesanüt duygusunun ve kucaklaşma olgusunun temayüz etmesidir. Bu anlamda toplumdaki birlik beraberliğin oluşmasında gösterdiği çabalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ülkemizde de son günlerde birlik, beraberliğin bu kadar önemli olduğu bir dönemde, böyle bir vakfın bu gayret ve çabası takdire şayandır. Burayı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Hayat Vakfı Malatya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın vakfımızı ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduk. Battalgazi Belediyemizde ilimizin büyük metropol belediyelerinden birisi. Bizim vakıf binamızın bağlı bulunduğu ilçe belediyemiz. Bizler 1998 yılından beri Malatya’da faaliyet gösteriyoruz. Değerli başkanımızın ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerinin tekrarlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız