SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Katkı Sunmaya Talibim'

A- A+ PAYLAŞ

AKP aday adaylarından Avukat Mehmet Görgeç, ilçe gezilerini sürdürdü.

Görgeç'in basın bülteni şöyle:

"2011 seçimlerini sıkı tutan Eski Baro Başkanı Mehmet Görgeç delegeleri yerinde ziyaret ederek, güncel konuları ve hafta sonu yapılacak delegasyon seçimleri ile alakalı konuları gündemine aldı.Ak Parti Aday adayımız Avukat Mehmet Görgeç, Basın Bürosunda yapılan açıklamaya göre; Milletvekili Aday Adayımız Avukat Mehmet Görgeç bu gün yapmış olduğu Hekimhan, Kuluncak, Ayvalı ve Balaban gezilerinde delegelerin teveccühü ile karşılaşmıştır. Başbakanımızın çizmiş olduğu 2023 hedefi doğrultusunda ve ışığında gezilerini sürdüren Görgeç yaptığı sohbetlerde “Bu gün Hekimhan, Kuluncak, Darende ve Balaban teşkilatımızla bir arada olma fırsatı bulduk, yüz yüze yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini gözlemledim. Önümüzdeki yasama yılında, yerelde Malatya, genelde Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları aşma ve çözme noktasında teşkilatla fikir alış verişinde bulunduk. Bu dönem Milletin Meclisinde Hukuk ve Demokrasi konularında ciddi adımların atılacağı, bir süreç olacaktır, bende birikim ve tecrübelerimle bu sürece katkı sunmaya talibim dedi. Ak Parti Aday Adayı Avukat Mehmet Görgeç, Türkiye’nin 1. sorunu hukuksuzluktur diyerek, “evet gelinen süreç ortada ve Türkiye hukuksal alanda kendisini güncelleştirmediği sürece sıkıntıların süreceğini, Ak Parti İktidarına daha fazla ihtiyacın olduğunu, hukuk güneşinin doğması için 2023 hedefinde sapmamamız gerektiğini söyledi."

MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE..
Malatya Milletvekili Aday Adaylı olan Malatya Barosu eski başkanı Mehmet Görgeç, seçim sonrası yapılacak olan anayasal değişikliğe katkı sunabileceğine inandığı için bu göreve talip olduğunu söyledi.

Parti içi ziyaretlerini tamamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyarete başlayarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren'i ziyaret eden Av. Görgeç, "İlçe ve belde teşkilatlarının tamamını ziyaret ettim. Parti ziyaretlerimizin ardından ilk ziyaret ettiğim yer, Muhtarlar Derneği Başkanlığı oldu. Muhtarlarımız çok zor şartlar altında önemli görevler üstleniyor" dedi.

Av. Görgeç, "Benim 27 yıllık bir hukuk hayatım var. 27 yıl süre zarfında yaşanan hukuksuzluklara hep birlikte şahit olduk. Bu süreçte zamam zaman olayların mağduru, zaman zamanda avukat olarak müdahil oldum. 2002-2008 döneminde Malatya Baro Başkanlığı görevinde bulundum. AK Parti'nin hukuk reformlarına bireysel olarak ve kurumsal olarak her zaman destek oldum. Önümüzdeki dönem yapılacak olan anayasal reformlara katkı sunabileceğime inandığım için böyle bir göreve talip oldum.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Av. Görgeç'in zor durumdaki muhtarlar içinde zaman zaman hukuki destekler verdiğini bildiğini söyleyerek, kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız