SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katkıda Bulunanlara Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:59
Katkıda Bulunanlara Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER) tarafından 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin düzenlenmesine katkıda bulunanlara plaket verildi. 

Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, MABİSDER Başkanı Aziz Karaca ve MABİSDER üyeleri, 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin düzenlenmesine katkıda bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili'yi ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili'ye 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin düzenlenmesine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilciliğiyle birkaç ortak projeye imza attıklarını ifade ederek, "Malatya'da sosyal, kültürel sportif aktivitelerin geliştirilmesi anlamında düzenlenen etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Sizlerde bisiklet sporunun sevdirilmesi anlamında güzel hizmetler yapıyorsunuz. Kervansaray Buluşması'na geçen yıl katılmıştınız, bu yılda katılacaksınız. Kervansaray Buluşması'nda kültür turu projesi ile güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz" dedi.

Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili de, Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, MABİSDER Başkanı Aziz Karaca ve MABİSDER üyelerine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız