SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkılarından Memnunuz"

0
Güncellendi - 2017-03-10 21:28:53
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Adil Culha, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başe ve oda yönetimi ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş ve Zafer Kırçuval ile birlikte Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Culha ve oda yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Culha, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman gurur duyduğumuz, örnek aldığımız büyüğümüz Selahattin Başkanımızın Battalgazi için göstermiş olduğu büyük çabadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileriyle gerçekten gurur duyuyoruz. Tarihine sahip çıkan ve tarihine sahip çıktığı gibi birde geleceğe aktaran bir belediye başkanımız olarak her zaman örnek aldık. Kendilerinin desteğini Esnaf ve Sanatkarlar camiası olarak her zaman hissettik hissediyoruz. Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Belediye Başkanımızın bu çabalarından dolayı gerçekten çok fazla katkı sağlayamadık ama, her süreçte yanındayız kendisinin. Bütün projelerine destek verme gayreti içerisindeyiz. STK'lara göstermiş olduğu önemden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanımızla her zaman gurur duyduk. Başarılarının devamını diliyorum. Türkiye'de büyük projelere imza atan ve öncülüğünü yapan bir başkanımız. Yaptığı hizmetleri zaten saymaya gerek yok. Herkes biliyor. Ben tekrar odamızı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer ise, “Sayın Belediye Başkanımızın Adil başkanımızı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde kendilerine eşlik ettik. Adil Başkanım gerekenleri söyledi. Aynen katılıyoruz. Başarılarını bekliyoruz. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Biz esnafımızın çalışmalarında, esnafımızın Battalgazi’mize yapmış olduğu katkılardan ziyadesiyle memnunuz. Ziraat Odası Başkanımız olsun, Esnaf Odaları Başkanımız, Kültür Derneği başkanımız olsun ve spor başkanımız olsun biz ortak akılla şehri yönetme noktasında azimle, kararlığımızı her platformda ifade ettik ve gösteriyoruz da. Bizim zaten Belediyecilikte olmazsa olmazımızdan biriside katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışının temeli de, Sivil Toplum Örgütleri olsun, Meslek Örgütleri olsun, derneklerimiz olsun, kanaat önderleri ve yerel önderleri ile onlarla birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemek amacıyla biz bu yola çıktık. Şu andaki çalışmalarımızda o boyuttadır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımızda gerek Esnaf Odası başkanımız, gerek Ziraat Odası başkanımızın çok yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Desteklerini gördüm. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlayacağız” dedi.

Başkan Gürkan, ziyaret sonrası Eskimalatya’da esnaf ziyaretinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız