SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkılarınızı Görmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:41:16
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu, beraberinde Basın Sözcüsü Enes Perçin, Alt Yapı Sorumlusu Muzaffer Özkan ve Mali Kaynaklar Sorumlusu Ahmet Değirmenci ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Yeni Malatyaspor, Malatya’nın ortak meselesi olması gerekiyor.  Malatya’nın birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor ki, Malatya bir yerlere gelsin. Sadece Ertan Mumcu’nun ve yönetimin bu takımı götürmesi anlayışı yanlıştır. Bu anlayışı kabul etmiyoruz. Malatya’da en az 500 tane insanı tespit ederek,  en az 5’en bin TL vermesini sağlayabiliriz. Bu çok basit bir şeydir. İnsanlar reklamlar için dünyanın parasını veriyorlar, en büyük reklam Malatyaspor’un Bank Asya’da olmasıdır. Binlerce insanın gelip gitmesi, takımların gelip gitmesi, Malatya’nın her konuda tanıtımı demektir.  Futbol tanıtım için çok büyük bir araçtır. Bugün Trabzon’u Trabzon yapan Trabzonspor’dur.  Bizim şimdi Malatyalı olarak takımın ‘Ahmet Çakır götürsün, Ertan Mumcu götürsün’ şeklindeki anlayışı bırakmamız lazım. Yönetime teşekkür ediyorum, takımı alıp bugünlere getirdiniz.  Belki de son maçta kaybetmeseydik, bugün Bank Asya’da oynardık, bugün Malatya daha canlı olurdu. Bu sezon takımdan ümitliyiz. Yeni transferlerle, birlik ve beraberlik içinde takım Bank Asya’ya çıkacaktır. Bizde takıma destek vereceğiz. Yeni stadyumumuzda önümüzdeki yıl yapılıyor, İnşallah önümüzdeki sezon şampiyon olarak bu stadyumda oynayacağız. Yeni Malatyaspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Teşekkür etmekte bizim içinde, Malatyalılar içinde bir borçtur. Yeni Malatyaspor’un birlik ve beraberlik içinde başarılı olacaktır. Bu takımında Bank Asya’ya çıktığında kendi kendini kavuracak bir alt yapısının hazır olması gerekiyor. Biz esnaf ve sanatkar camiası olarak Malatyaspor ve Malatya’nın diğer meseleleri için her zaman yanınızdayız. Seyirciye baktığınız zaman yüzde 80’i esnaf ve sanatkar camiasıdır, çocuğunun nafakasından keserek deplasmana giden yine esnaf ve sanatkar camiasıdır. Yeni Malatyaspor başarılı olunca esnaf ve sanatkarımız kazanacaktır, Malatya kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu ise, Keskin’in Malatya futbolunu yakından tanıdığını ve futbolun soysal getirilerinin bilincinde olduğunu belirterek, “Şevket Keskin başkanımız bizi her zaman yalnız bırakmamıştır.  Futbol anlamında değil, ülkemizin moral değerleri anlamında, ekonominin kültürel kodlarımızın yarına taşıyıcısı olan esnaf ve sanatkarımızın bu anlamda gözü ve gönlü boldur. Böylesi bir omurganın Malatya ayağını bugün başkanımız nezdinde ziyaret ettik. Yeni sezon hakkında ve takım hakkında bilgi vermek için ziyaret ettik. Malatya futbolu sadece bir kişi veya mevcut yönetimin değil, şehirdeki bütün unsurların  problemi olmalı.  Daha doğrusu problem demeyelim, futbolun sosyal ve kültürel birlikteliğine hep birlikte su taşımalıyız. Bu anlamda Esnaf Odalarımız bizim en büyük paydaşlarımızdan birisidir. Başkanımız aynı zamanda TESK’in yönetim kurulunda bu görevinden de hep gurur duyduk. İnşallah yeni sezonda bizleri aramızda görmek isteriz ve katkılarınızı her anlamda görmek istiyoruz. Katkı denilince bu sadece parasal anlamda düşünülmemeli. Bu kadar geneli ilgilendiren futbola meslek kuruluşlarımız mümkünse sessiz kalmasın. Mutlaka yapılacak bir şeyler vardır. Biz Malatya futbolunu birlik ve beraberliğe çevirme endişesi taşıyan, ama ziyadesiyle de gerek ilimizde gerek ülkemizde, gerek dünyada Malatyalı olan hemşerilerimizin bu ilgi ve alakalarını, bu futbola olan yüksek sevgilerini başarı ile taçlandırmak istiyoruz. Belediye Başkanımız en büyük hamimiz. Onun moral ve görevlendirmesi ile buradayız.  Malatya’mızın çok değerli işadamları ve esnaf arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Yeni bir anlayış ve yeni bir takımla sezona başlayacağız. Geçmişte yaptığınız, bugün yapacağınız ya da yarın yapacağınız katkılar için futbol camiası adına sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız