SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katkılı Yakıt ve Sigara Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:51:19
Katkılı Yakıt ve Sigara Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ
 
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir işyerinde 5-10 numara denilen katkılı yakıt ele geçirilirken, başka bir operasyonda kaçak sigarayla yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;
 
1- 03.03.2012 günü Çevreyolunda faaliyet gösteren A.T. isimli işyerinin önünde 23** *** plakalı sayılı çekicinin yakıt deposuna huni ile 5-10 numara tabir edilen madeni yağ boşaltıldığının tespit edilmesi üzerine Şube Müdürlüğümüzde görevli EPDK görevlileri tarafından A.T. isimli işyerinde arama yapılmış, yapılan aramada ele geçirilen 13,5 Litrelik 21 adet teneke içerisinde bulunan 283,5 Litre ürüne ve aracın yakıt deposuna ürünü boşaltmada kullanılan huniye el konulmuştur.
 
Konu ile ilgili, şüpheliler M.A. ve R.A. isimli şahıslar hakkında 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılmış olup, el konulan ürünler İlimiz İl Özel İdaresine teslim edilmiştir.
 
2- 04.03.2012 günü İlimiz genelinde gümrük kaçakçılığım önlemek için gümrük kaçağı malzemeleri nakleden şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda T.K.-S.Y.-E.D.-S.K. isimli şahısların bulunduğu 58** ** plaka sayılı araçta yapılan aramada Toplam 319 karton (3190 paket) sigara ele geçirilmiştir.
 
Şüpheliler T.K.-S.Y.-E.D.-S.K isimli 4 şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan işlem yapılmış, muhafaza altına alınan Toplam 3.190 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ve sigara naklinde kullanılan 58 ** **plaka sayılı araca el konularak İlimiz Gümrük Müdürlüğüne teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız