SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katkısız Henüz Başlamadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:11:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da katkısız ekmek uygulamasına henüz başlanmadığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “İlimizde katkısız ekmek uygulamasına tamamen başlanmadı. Önümüzdeki hafta uygulamaya başlamayı planlıyoruz” dedi.

Birçok ilde 1 Temmuz’da başlayan katkısız ekmek uygulamasına Malatya’da un fabrikalarının kepekli un üretimine başlamamaları nedeniyle henüz geçilmediğini söyleyen Büyükelçi, “Öncelikle uncuların kepekli un çıkarması gerekiyor. Tuz, un, su ve maya kullanılarak ekmek çıkarılacak” diye konuştu.

Ramazan ayı dolayısıyla zam talepleri olmadığını söyleyen Mehmet Büyükelçi, “Malatya’da her zaman pide olduğu için ve geçen ay da fiyat ve gramaj ayarlaması yapıldığı için Ramazan’da ekmekte herhangi bir zam konusu gündemimizde değildir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız