SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katliam Öncesi..

A- A+ PAYLAŞ

Önceki gün Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde 6 kişinin öldürülüp, 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan katliamın zanlıları baba ve 2 oğlu adliyeye sevk edildi.

Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde dün akli dengesi bozuk olduğu bildirilen H.Y. ve oğulları M.Y. ile N.Y., belirlenemeyen bir nedenden dolayı 2 adet pompalı tüfekle tarlada rastgele ateş ederek 6 kişiyi öldürmüş 7 kişiyi de yaralamıştı. Olayın ardından firar eden H.Y. ve iki oğlu Elazığ'da sürdürülen operasyonlar sonucunda olayda kullandıkları 2 adet tüfekle birlikte Baskil ilçesine bağlı Yalın Damlar köyünde yakalandı.

Baskil ilçesine bağlı Karaali köyü Ziver mezrasında önceki gün 6 kişiyi öldüren ve 7 kişiyi yaralayan H.Y. ve oğulları M.Y ile N.Y. jandarma sorgularının tamamlanmasından sonra bugün Baskil Adliyesi'ne sevk edildi.

3 katil zanlısının adliyeye getirilmesi sırasında adliye binası çevresinde toplanan kalabalık grup zanlıları yuhaladı. Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı adliye önünde toplanan vatandaşlar dağıtılırken, 3 zanlının savcılıktaki ifadelerinin devam ettiği bildirildi.

Zanlıların, olaydan önce Baskil ilçe merkezinde pompalı tüfekleriyle gezdikleri de güvenlik kameralarınca saptandı.

6 kişiyi öldüren baba ve oğulları, olaydan sonra yakın bölge olması nedeniyle kaçabilme ihtimalleri olan Malatya bölgesinde de aranıyorlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız